Retteghetnek a toxikus játékosok, bekeményít a VALORANT

Kíváncsian várjuk, hogy ez az új program vajon elterjed-e minden régióban.

Ahogy egyik online játék sem, úgy a VALORANT sem mentes sem a csalóktól, sem a toxikus játékosoktól. Mindkét csoport percek alatt tönkreteheti a többiek játékát, ami ellen nyilván harcolnak a Riot Games emberei is, több-kevesebb sikerrel.

Most azonban egészen új frontot nyitnak meg a fejlesztők. Megelégelték a toxikus játékosok viselkedését és mostantól még jobban, még erősebben figyelnek majd rájuk, egy egészen új rendszerrel. Július 13-tól már az ingame beszédet, a voice chatet is rögzíteni tudják majd, amennyiben egy játékost még játék közben reportol valaki.

Ezzel valószínűleg alaposan vissza tudják majd szorítani a verbális bántalmazásokat a szervereken vagy legalábbis gyorsabban megbüntetni az toxikus játékosokat. Egyelőre azonban még csak tesztfázisban lesz a rendszer, csak és kizárólag Észak-Amerikában és egyedül az angol nyelvű kommunikációt tudják majd vele figyelni.

Ezt olvastad már?

A Riot külön kiemeli, hogy egyelőre csak tesztelik a rendszert, ez idő alatt a hangfelvételeket nem veszik majd figyelembe a beérkező reportok elbírálásához. A jövőre nézve azonban mindenképpen érdekes és izgalmas projekt ez a Riottól, kíváncsian várjuk, hogy vajon beválik-e.

Jelentkezz te is a K&H MNEB VALORANT versenyére!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!