Overwatch streamereket támogatva szerezhetjük meg Brigitte új skinjét

Overwatch streamereket támogatva szerezhetjük meg Brigitte új skinjét

A Medic névre hallgató Legendaryt Június 29. és Július 19. közt zsebelhetjük be. 

Néhány hete a Blizzard végre valahára bővebben is beszámolt arról, mit terveznek az Overwatch jövőjével kapcsolatban és temérdek újdonságot jelentettek be, melyek a november elején érkező Overwatch 2-ben debütálnak majd. Az egyik legizgalmasabb hír az új karakter, Junker Queen volt, aki nem csak egy pofás animációs rövidfilmet, de komplett eredettörténetet és kit leírást, illetve bemutatót is kapott. Részletek az alábbi cikkben! 

A királynő a ma este induló zárt bétában már elérhető lesz a szerencsés bekerülőknek, vagy a 40 eurós Watchpoint Packot kifizető rajongóknak, akik így garantált hozzáférést kapnak. A tesztre egyébként egy különlegességgel is készül a Blizzard, nemrég ugyanis bejelentették a Support a Streamer névre hallgató eseményt, ami alatt egy új legendás Brigitte skint szerezhetnek be a játékosok. 

A hőskinézet begyűjtéséhez nem kell mást tenni, mint legalább három előfizetést ajándékozni egy partneri státusszal rendelkező tartalomgyártó Twitch csatornájára, miközben épp közvetít. A több mint 150 streamer listáját ezen a linken találjátok, a nevek közt pedig olyan hírességek is felbukkannak, mint Seagull, XQC, vagy Asmongold. Első blikkre egyébként egy kedves gesztusról van szó, viszont ha jobban belegondolunk, megint csak a saját kis holdudvarát és fizetett tartalomgyártóit támogatja a Blizzard, a kisebb közösségekkel rendelkezők, vagy a tűztől messze állók azonban ismét kimaradnak. Persze a lépés érthető, hiszen minél nagyobb publicitást kell, viszont az esemény meghirdetését követően egyre több elégedetlenkedő tartalomgyártó fejezte ki nemtetszését, amiért kimaradtak a buliból. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!