Hirdetés

R6: Mi történt a Rainbow Six Extractionnel?

Hat hónappal a játék megjelenése után a körülötte lévő hype szinte teljesen eltűnt.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

EU Masters 2022 Summer

Csoportkör - Anorthosis Famagusta Esports vs. AGO ROGUE

Esport1 Podcast

Kiszivárgott a GTA 6, kellemetlen helyzetben a Rocktar Games!

A videójátékok történelmének alighanem az egyik legnagyobb szivárgását veséztük ki!

Hirdetés

A Rainbow Six Extraction jött, látott és szinte azonnal földbe is állt. A kevés új tartalom, a ritka ingame események és persze a súlyos technikai problémák érthető módon ellökték a játéktól a játékosokat. Arról már nem is beszélve, hogy a legtöbben kevesellték az Extraction PvP-tartalmait. De hol van most a játék?

Valójában semmi sem történt és tulajdonképpen pont ez az oka annak, hogy szinte senki sem játszik a játékkal. A megjelenést követő hetekben még érkezett néhányszor új tartalom a játékba, többek között néhány idő kerettel rendelkező játékmód. A kinézetek szintén figyelemfelkeltőek, amik így szintén bevonzhatnák a játékosokat. A potenciál tehát megtalálható az R6E-ben.

Az viszont tagadhatatlan, hogy tartalom szempontjából rendkívül le van maradva a fejlesztőcsapat. Mióta a játék megjelent, egyetlen egy új karakter lett elérhető: Ela testvére Zofia.

A játékmódokról is ugyanez mondható el. Az Extraction egy nagyon leegyszerűsített játék, ahol a játékosoknak általában ugyanolyan monoton feladatokat kell teljesíteni. Ez viszont hamar kifulladt, újdonság nem érkezett, így a játék meghalt. A kevés új mód gyakorlatilag egy halálos ítélet egy ilyen játék számára. 

A legelső héten még 3 millió játékos volt a Rainbow Six Extraction szerverein. Azóta viszont csak lefelé megy a bázis, folyamatosan elhagyják a közösséget. 

Ettől függetlenül az Extraction egy jó játék?

A Rainbow Six Extraction egy jó játék, de nem olyan amivel több száz órát el lehet tölteni. Ha te egy Rainbow Six Siege rajongó vagy, akkor megéri legalább egyszer kipróbálni. Az Extractionben megtalálható néhány Siege operátor, őket jó viszontlátni az R6S szervereken kívül is. A képességeik megváltoztak kicsit, de így könnyen alkalmazkodnak a kihívásokhoz.

Az alapok eléggé egyszerűek, nem igényelnek óriási tudást. Emberek a földönkívüliek ellen, megmenteni a világot és így tovább. Semmi olyan amit eddig ne láttunk volna és ez picit illúzióromboló is.

A játékmenet egyesek számára nehéznek tűnhet, de az atmoszféra, a kihívások és a játékélmény miatt mindenképp megéri egy esélyt adni az Extractionnek, feltéve ha le van árazva a boltokban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • centre_syrup 3 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • zsola0806 3 hónapja
  Én kipróbáltam, de az ötletet sem értettem. Aki az R6 rajongója, az nem akar PvE-t játszani, szerintem. Biztos van 10% aki igen, de biztos vagyok benne, hogy legtöbbeket nem. Akkor lenne ez nagyötlet, ha mondjuk átvenné a játék legalább az egér/graf beállításokat az R6-ból. Akkor használnám, hogy begyakoroljak mozdulatokat. Ez véleményem a Aim labs-el kapcsolatban is. Ha nem nekem kéne beállítgatni hanem együtt mozognának a csúszkák akkor tetszene, de így nem éri meg a fáradtságot. (Mivel ma már mindenhova oda kell írni, hogy kivédjük a gyökerek hisztijeit: Ez az én szubjektív véleményem, természetesen gondolhatja bárki máshogy!)
  0 0 Válasz
  • Sziky 3 hónapja zsola0806
   Én adom, teljesen egyet értek veled.
   0 0 Válasz
 • Detrix 3 hónapja
  Ó, ez a játék még nem került süllyesztőbe, legfeljebb néhány órát ha megér, utána kuka.
  0 0 Válasz
 • B3RC1 2 hónapja
  alapból egy vicc h egy ilyen kb spinoff miatt mennyi erőforrást (pénz és embert is) átvezényeltek az extractionre a siege-ről és major döntők előtti 1 órás spotban nem a siege-ről hanem erről a kagiról volt szó, nem is csoda h droppal együtt 20k nézőt alig tud magából kiizzadni egy ligameccs
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés