R6S: Kik a legjobb támadók jelenleg?

R6S: Kik a legjobb támadók jelenleg?

Mutatjuk kikkel érdemes játszani a jelenlegi metában.

A Rainbow Six Siegeben rendívül fontos a megfelelő operátor kiválasztása, meccseket dönthet el egy-egy jó választás. Sok szempont alapján dönthetünk bizonyos operátorok mellett vagy ellen, ilyen lehet az adott pálya és persze az aktuális meta is. Ha nem tudok hirtelen kit válaasz, a következő lista neked szól. Íme a legjobb támadók, akiket szinte bármelyik pályára megéri kiválasztani.

Finka

Finka vitathatatlanul az egyik legjobb támadó karakter jelenleg a játékban. Van egy LMG-je, ami az egyik legjobb fegyver, ezen kívül rendelkezik két gránáttal is a GONNE-6 fegyverhez, amivel védő gadgeteket lehet eltávolítani. 

A képessége szintén nagy előnyt biztosít azoknak a csapattársainak, akik megsebesülnek egy tűzharcban. Finka adrenalin boostja plusz életerőt és jobb recoil irányítást ad egész csapatának. Ha földre került magától fel tud kelni és társait is bármilyen távolságból felszedi.

Zofia

Ahogy Finka esetében, úgy Zofia legfőbb erőssége is az LMG-ben rejlik. Ám nála megtalálhatunk még két claymoret és három soft-breach töltetet is.

A gadgetje szintén rendkívül erős. Egyrészt működésbe hozhatjuk vele a védő eszközöket, például a Jager ADS-t vagy Wamai lemezeit, ha mást szeretnénk bedobni site-ra. Másrészt védőket kábíthatunk be a másik fajta töltettel, akik ettől lelassulnak, nehezen tudják irányítani a fegyver szórását és látni is csak alig látnak. Ezen kívül golyóálló kamerákat vagy pajzsokat is elpusztíthatunk vele.

Thatcher

Nagyon ritkán láthatjuk őt akár rankeden akár bármilyen kompetitív meccsen, mivel a játékosok nagy része inkább bannolja őt. Ha mégis elérhető marad, akkor biztos nagy hatása lesz a körökre. 

Az EMP gránátja kikapcsol minden védő gadgetet egy bizonyos hatótávolságban 10 másodpercre. Ha pedig más hard-breacher operátorral kombinálják az ő képességét, akkor nem marad olyan megerősített fal, ami biztonságban lenne a támadóktól. 

Thermite

Legalább egy hard-breacher operátor kiválasztása a legalapvetőbb elvárás játékon belül és közülük is Thermite a legikonikusabb karakter. Segítségével teljesen elpusztítható egy megerősített fal vagy hatch. Ráadásul két füst gránátja is van, ami nagy segítség egy gyors planthez például.

Ha nem szereted Thermite-ot, akkor sincs ok aggódni, rajta kívül van még jó pár karakter akiknek hasonló szerepe van a játékban. Azonban figyelembe véve, hogy Thermite volt a legelső operátorok egyike, mindig ő marad az igazai legenda. 

Sledge

Végül de nem utolsó sorban pedig itt van nekünk Sledge. Végtelen egyszerűnek tűnik a gadgetje, egy hatalmas kalapács. Segítségével bármilyen falat vagy padlót át lehet ütni, ami nincs megerősítve. A lehetőségek száma végtelen, sokféle különböző szöget tud megnyitni amivel meglepheti a védő csapatot. A felszerelését fegyverek szempontjából is rendkívül könnyű használni. Ha egy kezdő vagy a játékban, Sledge az első operátor, akit ajánlott megvenni.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!