Megsérült a Cloud9 kapitányának keze

Megsérült a Cloud9 kapitányának keze

Egészen rövid gyakorlás után is gondot okoz nafanynak a fájdalom és a zsibbadás.

Nafany nemrég egy Twitch streamje közben beszélt arról, hogy 30 perc deathmatch után zsibbadnak az ujjai, ami megnehezíti a célzást. Az orosz nyelvű streamből egy rövid részletet fel is töltöttek YouTube-ra, ez alapján a Cybersport.ru foglalta össze a játékos problémáját. A Cloud9 jelenleg a Roobet Cupon játszik, ahol már az elődöntőre készülnek a BIG ellen.

A nézők szerint nafany a kéztőalagút-szindróma korai jeleit mutatja. De amennyi távgyógyító létezik, lehet inkább azt a tanácsot érdemes megfogadnia nafanynak, hogy keressen fel egy orvost és vizsgáltassa ki minél hamarabb – erre ugyanis még nem került sor.

„Most kezd fájni a kezem, hogy játszottam 30 perc DM-et. Amikor hivatalos meccset játszok, ez sosem fordul elő. Két ujjam lezsibbad, nem tudom megmagyarázni jobban. Nehéz így célozni, nehéz fel-le mozgatni a scope-ot” – magyarázta nafany a stream egy pontján.

A profi e-sportolók életében nem újdonság a kéz sérülése. A legismertebb példák GuardiaN és olofmeister, akiknek a karrierje is megtorpant a rengeteg játék miatt kialakult csuklósérülés következtében 2016-ban. Legutóbb k0nfig hagyott ki heteket egy sérülés miatt, igaz, az nem a játék következménye volt, hanem egy reptéri balesetben törte el a csuklóját – ezt később műteni is kellett.

Borítókép: HLTV/theMAKKU

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!