Három év után újra együtt játszik TACO és coldzera!

Három év után újra együtt játszik TACO és coldzera!

A 00Nation leigazolta a GODSENT játékosait, akik a DreamHack Valencia során debütálnak az új mezben.

Közel egy hónapja nyílt titok, hogy a Major után széteső 00Nation leigazolja coldzera mellé a GODSENT játékosait, élükön TACOval. Az érdekes átigazolás, amiben több játékos sorsa is megválaszolatlannak tűnt, most végbement némi változással: b4rtin helyett try fog játszani. A csapat a valenciai ESL Challanger eseményen debütál a mai napon, jövőhéttől pedig az IEM Kölnön fognak játszani.

Az eredeti tervek szerint a korábbi 00Nation felállásból csupán coldzera maradt volna, mindenki más a kispadon várta volna a folytatást – malbsMd és try állítólag már tárgyaltak akkor. Try azonban mégis maradt a 00Nationnél, ugyanis közben kiderült, a távozása csak azért merült fel korábban, mert a 9z ki akarta őt vásárolni. Végül nem tudták megfizetni a szerződésében szereplő árat, így b4rtin húzta a rövidebbet, aki teljesen kimaradt az üzletből.

B4rtin mellett Hen1 sem csatlakozott a 00Nationhöz, az edzői stáb viszont TACOékkal tartott a GODSENTből. Ezzel egy igen robosztus névsor állt össze, hosszát tekintve mindenképpen:

Marcelo "coldzera" David
Santino "try" Rigal
Bruno "latto" Rebelatto
Eduardo "dumau" Wolkmer
Epitácio "TACO" de Melo

Olavo "chucky" Napoleão (edző)
Alan "adr" Riveros (segédedző)

Leonardo "leo_drk" Oliveira (inaktív)
Mario "malbsMd" Samoya (inaktív)
Vinicius "vsm" Moreira (inaktív)

Borítókép: HLTV

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!