R6S: Ki a legjobb operátor jelenleg a játékban?

Szerinted ki az az operátor, aki bármilyen körülmények között a legjobb?

A körök nagy részére hatással van az operátor pick phase, ami annyit jelent, hogy rengeteg múlik azon, hogy ki melyik karaktert választja. A jelenlegi metát és körülményeket figyelembe véve, egy valaki van, aki bármilyen szituációban hasznos lehet.

Jelenleg Finka a legjobb karakter Rainbow Six Siege-ben. Sőt, bárki aki követi a játékot és a frissítéseket tudja, hogy már-már túlságosan is erős. Ő a legtöbbet választott operátor támadó oldalon, főleg a gránátjai, a GONNE-9, az LMG és a képessége miatt. 

Finka frag gránátjai és a GONNE-9 másodlagos fegyver a fő oka annak, hogy ennyire sokan játszanak vele. Az LMG fegyvere rendkívül erős, ami lehetőséget ad arra, hogy egy egész tárnyi golyót lőjünk ki, ráadásul szinte recoil nélkül.

Finka jelenleg messze a legerősebb karakter, azonban ez már bármelyik pillanatban változhat. A fejlesztők már bejelentették, hogy hamarosan nerfelni fogják.

Mitől lesz egy operátor tényleg jó?

Ugyan minden operátor különböző lehetőségeket biztosít a harctéren, némelyikük fantasztikus míg vannak akik teljesen haszontalanok. A meta jelenleg egy kicsit meg van őrülve, de a logikus gondolkodásmód még mindig hasznos. Frageket szerezni fontos, ezért a jó fegyverrel rendelkező operátorok mindenképp hasznosak. Esetünkben ezek között szerepel Finka, Zofia, Iana, Nomad, Lion, Melusi, Jager, Azami, de akár Smoke és Bandit.

Jó gadgeteket hozni a harctérre szintén fontos. Támadó oldalon a gránátos operátorokat szeretik inkább, vagy azokat, akiknek nem eldobható a képessége. A legjobb példa erre talán IQ.

Végül, de nem utolsó sorban, a képességek. Némelyik karakter képessége számára nem kedvező ez a meta, ezért őket látjuk kevesebbszer a pályán. Ilyen például Clash, aki egyszerűen haszontalan vagy az összes olyan operátort, akinek megtanulását túlságosan is nehéznek ítélik meg a játékosok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.