R6S: Egy Twitter szavazáson kiderült, hogy ki a játékosok kedvenc hard breachere

Neked melyik a kedvenc hard breacher operátorod?

A Rainbow Six Siege-en belül összesen több mint 60 operátor található, de közülük csak négyen számítanak hard breach karakternek. A Ubisoft most arra volt kíváncsi, hogy közülük melyik a legnépszerűbb, a legjobb, így ezt Twitter oldalukon szavaztatták meg a közösséggel.

Mi az a hard breacher operátor?

A hard breachernek nehezen található magyar fordítása. A legegyszerűbb magyarázata, hogy azok az operátorok, akik képesek gadgeteknek köszönhetően áttörni a megerősített falakon. Jelenleg négy ilyen operátor található a játékban: Thermite, Hibana, Maverick és Ace. 

A hard breacherek legfontosabb feladata, hogy áttörjék a legfontosabb falakat a pályán, hogy extra utakat nyissanak társaiknak. Ez a gyakorlatban azonban nem mindig egyszerű, ugyanis az eszközeiket többen is el tudják pusztítani vagy kikapcsolni a fal másik oldaláról, például Bandit, Kaid vagy Mute segítségével. 

Egy tökéletes hard breacher élete nem túl izgalmas, viszont annál fontosabb. Egy support, vagyis támogató szerepről beszélünk, ezért az ő fő feladata nem a fragek megszerzése, hanem a csapat támogatása. A support játékos legjobb barátja a drónja. 

Ki a Rainbow Six Siege játékosok kedvenc hard breacher karaktere?

Az Ubisoft Twitter oldalán közzétett szavazás szerint a közösség kedvence elsöprő előnnyel, nem más, mint Ace. 

Ez picit talán meglepő, hiszen jelenleg Thermite a legerősebb hard breacher, neki kedvez a legjobban a jelenlegi meta. De úgy tűnik a legtöbben mégis Ace-t választottak, aki egy igazán sokoldalú operátor. Három S.E.L.M.A gránátjának köszönhetően meg tud nyitni három falat, vagy teljesen kiszedni egy falat és egy hatchet. Ezen kívül két Claymore aknája és három soft breaching tölténye is van, de a fegyverei is rendkívül erősek. 

Neked mi a véleményed a listáról? Kire szavaztál volna?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!