dycha: A lengyel CS „nem létezik”, annyira rosszak a csapatok

dycha: A lengyel CS „nem létezik”, annyira rosszak a csapatok

Az ENCE másik lengyel játékosa, hades is beszállt a lengyel mezőny ekézésébe a sajtótájékoztatón.

Az ENCE két játékosa, dycha és hades a lengyel Counter-Strike mezőny helyzetéről beszéltek az IEM Köln sajtótájékoztatóján szerdán. Ebből az interjúból kiderült, hogy nem valami nagy rajongói a hazai játékosállománynak és a hozzáállásuknak – lustának és egoistának tartják őket. Az ENCE csütörtökön kikapott a Vitalitytől, ma a G2 ellen kiesési rangadót játszanak.

Dycha nyitotta ki először az oltáskát, abból pedig rögtön ki is esett néhány keresetlen szó a honfitársaival szemben:

„Nem létezik. Van pár szar csapatunk. Még mindig küzdenek. Nyakig vagyunk a sárban. Nincs semmi. Mármint, van esély, de néhány játékos nem szeret együtt játszani, mert túl nagy az egójuk. Mint mondtam, nem fog megtörténni, a CS Lengyelországban nem létezik. Az emberek túl nagy fizetést akarnak, nem akarnak gyakorolni és játszani a CS-vel edzés után. Valamint mindenki a sztár akar lenni a lengyel csapatokban, jó szórakozást hozzá.”

Ekkor az ENCE másik lengyel játékosa, hades is beszállt:

„Nagyjából egyetértek. Amint szerződést kapnak az emberek Lengyelországban, sokuk lusta lesz. Nem játszanak az edzésen túl a CS-vel. Mindenki szupersztár akar lenni. Nagyon sok baitelés is megy a lengyel csapatokban, csak nézz meg pár meccset. Nagyon sok jó egyéni játékos van, de nehéz jó kémiával rendelkező csapatot építeni olyanokkal, akik hajlandóak beletenni az órákat is.”

A témánál maradva megkérdezték tőlük, hogy mit gondolnak snaxról. A veterán játékos nemrég Dallasban ugrott be hozzájuk Spinx helyén és remekül helyt állt, döntőbe jutottak vele. Hades válaszolt a kérdésre, de dycha is egyetértett vele:

„Azt gondolom még mindig megvannak a képességei, a játékérzéke és minden, ami a tier-1 játékhoz kell. Dallasban is bizonyította, hogy alkalmas játékos még most is. Ha bármelyik csapat tapasztalt játékost keres, akkor snax remek választás. Szerintem még mindig nagyon jó.”

IEM KÖLN KÖZVETÍTÉS

Az IEM Köln július 5-én kezdődik és egészen 17-ig tart. Kövesd élőben, magyar nyelven a meccseket az esport1tv Twitch csatornán vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén!

07.08. - péntek
12:30 - FaZe vs 00Nation
16:00 - MOUZ vs Heroic
19:30 - Movistar Riders vs Vitality

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!