ElectroNic már játszadozott egy ideje az irányítás gondolatával

ElectroNic már játszadozott egy ideje az irányítás gondolatával

Az IEM Kölnről azt mondta electroNic, nem úgy jöttek ide, hogy ők a favoritok, csak tudják, hogy mire képesek.

A MOUZ elleni csütörtöki győzelmet követően a NAVI irányítója, electroNic nyilatkozott a HLTV-nek. Az interjú két fő témája a játékos új szerepe a csapatban, valamint az IEM Kölnre kitűzött célok voltak.

Először azt kérdezték a NAVI új irányítójától, hogyan reagált a hírre, miszerint ő lesz az IGL. Elmondása szerint szomorú volt, amiért az előző felállás véget ért, de aztán rájött, hogy dolgoznia kell, hogy legalább kihívók legyenek a versenyeken. Arra, hogy megfordult-e a fejében korábban az irányítás ötlete, a következő választ adta:

„Mindig is ott volt az elképzelés, hogy IGL akarok lenni egy napon, hogy kipróbálnám magamat ebben a hogyan is mondjam, pozícióban vagy szerepben. De nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar meg fog történni.”

Magáról a munkáról azt mondja, sok múlik azon, hallgatnak-e rá a játékosok körülötte. Szerinte még nem mindenki szokott hozzá a stílusához, de igyekeznek segíteni neki a többiek, amennyire tudnak. A legnagyobb segítség természetesen B1ad3, ő tudja a legjobban, mit kell mondani mikor. A szereppel együtt Boombl4 más játékon belüli feladataiból is átvett electroNic. Ezek szerinte nem jelentenek neki kihívást és nem is tartja magát válogatósnak ilyen téren, örül, hogy új dolgokat tanulhat, legyen az bármi is.

Rátérve az IEM Kölnre, azt mondta electroNic, hogy nem tűztek ki maguk elé semmi konkrétat, a cél mindig a győzelem – legalábbis játékosként ő így áll hozzá. Lisszabonban több mint meggyőző volt a csapat, most is ezt várja tőlük mindenki. ElectroNicnak azonban egészen érdekes gondolatai vannak ezzel kapcsolatban:

„Nem úgy jöttünk ide, hogy biztosan mi vagyunk a favoritok. Mi azzal a bizonyossággal jöttünk, hogy tudunk baszni. Nem tudom a srácok hogyan látják ezt, mindenkinek más véleménye van, de én így érzem.”

IEM KÖLN KÖZVETÍTÉS

Az IEM Köln július 5-én kezdődik és egészen 17-ig tart. Kövesd élőben, magyar nyelven a meccseket az esport1tv Twitch csatornán vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén!

Borítókép: HLTV/theMAKKU

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!