StriKE: „Jobban számítóztunk és nem aggódtunk a végeredménytől

StriKE: „Jobban számítóztunk és nem aggódtunk a végeredménytől"

Egészen a döntőig menetelt a KMK, ahol könnyűszerrel megnyerték a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság 4. szezonjának R6S-bajnokságát!

Néhány héttel ezelőtt lezárult a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Rainbow Six Siege ligájának a negyedik szezonja. Idén a KMK-csapata nyerte a főnyereményt, akik az alapszakaszt is az első helyen zárták és a rájátszásban is verhetetlennek bizonyultak. A csapat egy része már harmadjára nyeri az ikonikus versenysorozat R6S-bajnokságát, míg vannak akiket először koronáztak a szezon legjobbjainak. 

A szezon öt legeredményesebb játékosa közül hárman is a KMK-ban játszották végig a szériát és végigrobogtak a ligán minden létező értelemben.Ezúttal s magyar Rainbow Six e-sport közösség egyik oszlopos és valószínűleg egyik legismertebb játékosát, StriKe-ot kérdeztük a K&H MNEB alatt szerzett élményeiről, kedvenc meccséről és egyebekről.

Először is, gratulálok a győzelemhez. Hogyan éltétek meg az utolsó meccsen a döntő pillanatokat?

StriKe: Ahogy twitterre is kiraktam, nagyon jó hangulatban telt az egész mérkőzés, ez az utolsó pályára sem változott. Mindenki nagyon örült mikor megnyertük, nagy volt az izgalom.

Van köztetek, akinek ez az első győzelme a K&H MNEB versenyein és van, akinek már a harmadik. Van eltérés lelkesedés szempontjából, vagy mindenki ugyanúgy örült a győzelemnek?

StriKe: Csak magam nevében tudok erre válaszolni, illetve amit érzek ez iránt. Szerintem nyilvánvaló, hogy akinek ez az első győzelme hatalmas izgatottság és lelkesedés övezte, míg szerintem w1oza, Lino és én csak szimplán örültünk, hogy behúztuk a győzelmet. 

Többen játszottatok már együtt előző szezonokban, de vannak új tagok is a csapatban. Hogyan kovácsolódott össze a döntő alatti ötös?

StriKe: Szívesen mondanám, hogy a több órányi közös gyakorlás meghozta gyümölcsét, azonban 6-7 map scrimünk volt az egész szezon alatt, szóval próbáltunk mindenkinek szabad kezet adni és ha valaki látott egy nyílást a védelemben/támadásban, hagytuk, hogy menjen mi pedig köré játszottunk.

Az alapszakaszban az utolsó pár héten vettétek át a vezetést és egyetlen ponttal nyertétek meg. Mi hozta meg a sikert számotokra?

StriKe: Jobban számítóztunk és nem aggódtunk a végeredménytől. Mindig az adott körre fókuszáltunk és ezáltal az eredmény jött magától.

Mindent beleadva végigjátszottátok az összes játéknapot. Mi volt a legnagyobb élményetek a szezon során?

StriKe: Talán a WiLD elleni 7-0-ás győzelem, ha jól emlékszem. Nem számítottunk arra, hogy ilyen sima lesz, illetve Rexnek gondolom a kill rekord beállítás, a többiekről nem tudok érdemleges választ adni.

Ismételten gratulálunk a KMK-ötösének a bajnoki cím elhódításához. Bízzunk benne, hogy sok babér terem még a srácoknak, akár közös, akár egyéni utakon.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!