Elismerte a Riot, nem lesz elég a tegnapi Phoenix buff

Te próbáltad már az új Phoenixet?

Tegnap végre megérkezett a VALORANT 5.01-es frissítése, amit már hetek óta vártak a játékosok. Sok apróság mellett három Ügynökhöz nyúltak hozzá a fejlesztők, köztük ahhoz a Phoenixhez is, aki már jó hosszú ideje gyakorlatilag játszhatatlan profi szinten, egyszerűen túl gyenge.

Az új patch most próbált ezen változtatni és picit felerősítette a karakter képességeit, de úgy tűnik nem eléggé. A játékosok szerint még most sem ér annyit Phoenix, hogy akár csak fél-profi szinten érdemes legyen vele játszani és ezt a Riot is belátja.

„Remek a visszajelzés, miszerint még ez sem lesz elég. Különösen a profi szinten kevés, ahol KAY/O még mindig sokkal jobb választás lehet, de a többi Ügynök vakítója is értékesebb lehet." - válaszolták a fejlesztők Redditen.

Semmivel sincsenek tehát előrébb azok, akik Phoenixt szeretnék hasznosítani a szervereken, de erről legalább tud a Riot is. Mostanában egyre többen kérik azt is, hogy Astra kapjon buffot. Reméljük, hogy nem kell sokat várnunk és a Riot végre játszhatóvá teszi Phoenixet és Astrát is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szívesen játszanál Phoenix karakterével, ha az megérné?

  • 45 %
  • 36 %
  • 18 %