Astra használhatatlan, a játékosok buffért kiáltanak

Astra használhatatlan, a játékosok buffért kiáltanak

Te szoktál Astrával játszani?

Emlékeztek még milyen volt Astra, amikor megjelent? Hamar a játék egyik legjobb controllerévé vált és hetekig tartotta markában a metát. Rengetegen játszottak vele, az egyik legnépszerűbb, egyben legerősebb karakter volt a játékban, akit mindenki nerfelni szeretett volna.

A Riot Games meghallgatta a játékosok kéréseit, több ízben is gyengítette a karaktert, már túlságosan is. Astra manapság már teljesen eltűnt a szerverekről. Se profi meccsen, se hétköznapi játékban nem látjuk, a legfrissebb statisztikák szerint a kompetitív játékosok 3,9%-a választja csak Astrát, ugyanez a szám Casualben mindössze 3,6%.

A többi controllerrel összehasonlítva még drasztikusabbak a statisztikák. Oment a játékos 32,7%-a választja, Vipert 28,2%, míg Brimstone-t 26.5%. Ma már ott tartunk, hogy a legtöbben újra Astrával szeretnének játszani, buffot kérnek a játékosok és már ötletük is van, hogy min kellene a fejlesztőknek erősíteni.

A legnépszerűbb elképzelés szerint, Astra füstjét kellene buffolni, elletve csökkenteni picit a képességei újratöltési idején. Ezzel máris játszhatóbb lenne a karakter, de azért nem lenne annyira OP, mint anno.

A gond csak az, hogy a Riotnak most esze ágában sincs Astrával foglalkozni. A jelenlegi tervekben Yoru, KAY/O és Phoenix megváltoztatása élvez előnyt.

Ezt olvadtad már?

Mindeközben elindult a Magyar Nemzeti VALORANT kupa powered by K&H nyári Minorjának selejtezője. Az első nyílt kvali már lezajlott, de a másodikra még ti is jelentkezhettek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!