Megerősítette a Riot, Cypher- és Phoenix-buff is várható hamarosan

Megerősítette a Riot, Cypher- és Phoenix-buff is várható hamarosan

Egy közelmúltbeli kérdezz-tőlünk-bármit esemény során válaszoltak a kérdésekre, ahol a két ügynök jövője is szóba került.

Redditen válaszolt John Goscicki, a VALORANT ügynökökért felelős producer több, a rajongók által feltett kérdésre is. Ezek során szóba került Phoenix és Cypher sorsa is, hogy mire számíthat a két ügynök, a producer pedig ugyanis konkrétumokról nem akart beszélni, azt viszont megerősítette, hogy egy jövőbeli frissítés során buffolni fogják a két karaktert.

„Igen, dolgozunk jelenleg is Phoenix-en, de még túl korai beszélni arról, hogy pontosan mi is fog változni. Szeretnénk megadni a szükséges időt arra, hogy kitapasztaljuk magunk is, mi lenne a legjobb a karakter számára. Azt nem tudjuk megbecsülni sem, mikorra is várható [a buff]." – írta kommentben Goscicki.

A válaszon felbuzdulva a rajongók feltették azt a kérdést is a producernek, van-e a fejlesztőgárdának bármilyen hasonló terve más ügynökök kapcsán.

„Cypher van még hasonló helyzetben." – ezt már az egyik grafikus, Jay Watford erősítette meg. „Nem állunk még készen arra, hogy részleteket, vagy dátumokat osszunk meg, de fókuszban van ő is."

Mind Cypher, mind pedig Phoenix a játék 2020-as megjelenése óta érhető el a mérkőzések során, ám míg Jett azóta is képes volt megőrizni népszerűségét, az új karakterek és a változások partvonalon kívülre sodorták Phoenix-et és Cyphert is. A fejlesztők válasza viszont bizakodással töltheti el a rajongókat, akik a közelmúltban már meg is fogalmazták egy Reddit-posztban igényüket a karakter megerősítése kapcsán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!