VALORANT: Továbbra is „gyengélkedik

VALORANT: Továbbra is „gyengélkedik" Phoenix, akinek a buffját kérik a Riot Games-től

Azt szeretné a közösség, ha Phoenix nem a leggyengébb ügynökök egyike lenne.

Az egyik legalacsonyabb győzelmi aránnyal rendelkezik Phoenix a VALORANT ügynökei közül: mindössze 45,7% azon mérkőzések aránya, ahol az ügynököt is felvonultató csapat meg tudta nyerni az adott mérkőzést. A legjobb játékosok is elfordultak tőle, a VALORANT Mastersen például még egyik pályán se választotta még ki őt egyik csapat sem.

A rajongók így azon kérésüket fogalmazták meg, hogy hajtson végre ngayobb változtatásokat a Riot Games, annak reményében, hogy Phoenix ismét a népszerűbb karakterek közé tartozhat. Egy április 20-i Reddit-posztban az egyik játékos például azt írta le, hogy hiába Phoenix a kedvence, egyszerűen már nem meri kiválasztani őt a mérkőzések elején.

„Nagyon bánt, hogy sose tudom a kedvenc ügynökömet választani, mert tudom, hogy rosszabbul játszok vele és a többiek kiabálni kezdenek, mert annyira rossz a karakter" – fogalmazott a posztban.

„Az a baj Phoenix-szel, hogy olyan, mint egy mindenes, aki nem tökéletes semmiben se, amit tud. Még KAY/O is nagyjából jobban csinál mindent, mint Phoenix, és még hasznosabb is" – írta az egyik kommentelő. „Amíg Yoru meg nem jelent, Phoenix volt a kedvencem. De a Yoru-rework előtt is inkább őt választottam, mint Phoenixet. Nem kiemelkedő semmiben sem jelenleg a karakter" - szólt hozzá egy másik játékos.

Nem tudni, hogy a Riot Games tervezi-e Phoenix bármely képességének megváltoztatását, abból kiindulva viszont, hogy a közelmúltban több karakter esett át olyan változáson, ami még a metára is nagy hatással lehet (ilyen például Jett is), nem elképzelhetetlen, hogy Phoenix is hamarosan sorra kerül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Megmentheti Phoenix népszerűségét, ha buffolná őt a Riot Games?