Holnap érkezik a FIFA 23 trailere

Holnap érkezik a FIFA 23 trailere

Igaznak bizonyultak a találgatások a borítóval és a trailerrel kapcsolatban.

Néhány napja már megírtuk, hogy kiszivárgott a FIFA 23 borítójának két szereplője. Nos, igaznak bizonyultak az értesülések, valóban harmadik alkalommal a Paris Saint-Germain sztárja, Kylian Mbappé látható a coveren. Azonban nincs egyedül a Chelsea női csapatának futballistája, Sam Kerr ül mellette a képen.

Kerr az első női futballista lesz, aki a borítón szerepelhet. Ráadásul nem mindenhol lesz párban. Várhatóan az ausztrál és új-zélandi verziókon, sőt az Amazonon vásárolt játékok borítóján is egyedül lesz. Aki nem ismeri a pályafutását, annak eláruljuk, hogy Sam Kerr az egyetlen női futballista, aki három aranycipőt szerzett három ligában, három kontinensen.

„Megtiszteltetés számomra és egy valóra vált álom, hogy a FIFA 23 borítóján szerepelhetek" - mondta Kerr a közleményben. „Hihetetlen volt együtt dolgozni Kyliannal és az EA Sports egész csapatával, és alig várom, hogy a rajongók kezükbe vehessék a játék egy példányát."

A hivatalos trailert, amely rengeteg új információval fog szolgálni, holnap este hat órakor fogják bemutatni Youtube-on. Az alábbi videóra kattintva meg tudjátok ti is nézni. Sok új funkcióról és változtatásról fogja lerántani a leplet, így érdemes lesz majd megnézni.

Azt jó ideje tudni már, hogy a FIFA 23 lesz az utolsó FIFA-játék, ami az EA Sports cégere alatt jelenik meg. Hogy a szakítás pontosan melyik félt viseli majd meg jobban, azt egyelőre nem tudni, csak találgatni lehet. Ahogy arról is, hogy kihez kerülhetnek majd a FIFA jogok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te örülsz neki, hogy idén is Mbappé lesz a borítón?

  • 17 %
  • 83 %