Úgy tűnik, újabb szakaszába lépett a GTA 6 fejlesztése

Úgy tűnik, újabb szakaszába lépett a GTA 6 fejlesztése

A régóta várt játék fejlesztése miatt bővítené csapatát a fejlesztőgárda.

Talán több éven át pletykálták nagyon sokan, hogy vajon mikor, milyen történettel és szereplőkkel, illetve újdonságokkal érkezhet meg a Grand Theft Auto 6, melyről a Rockstar idén februárban rántotta le végül a leplet. Azóta pedig szinte megállás nélkül olvashattunk értesülésekről, szóbeszédekről, frissebb pletykákról, többek között a játék főszereplőjéről, a történetéről, mely akár 500 óra játékidőt is biztosíthat, némelyiket egy bennfentes viszont azóta megcáfolt.

A legújabb híreket viszont – még ha közvetetten is – maga a Rockstar osztotta meg, mégpedig azzal, hogy több stúdiójába is új alkalmazottakat keresnek, ezek pedig szinte minden videójátékos pozíciót lefednek. Többek között animátorokat, küldetéstervezőket, illetve a járművek fizikájáért felelős vezetőket is keresnek a Rockstar North-nál, de emellett a San Diego-i, és a New York-i stúdióba is meghirdettek betölthető állásokat. Összesen 70 pozíciót hirdettek meg 24 órán belül, amellyel együtt 227 betöltetlen pozíció van már a GTA fejlesztőinél.

Korábban a Rockstar már bejelentette, hogy a Red Dead Redemption 2-ről figyelmüket az új GTA-játékra irányítják. Érdemes megjegyezni, hogy idén novemberben lesz 25 éve, hogy az első GTA-játék megjelent, a GTA V első bejelentővideóját pedig 2011. november 2-án tették közzé, így pletykák szerint idén novemberben hallhatunk először érdemi információkat az új játékról. Addig pedig nem marad más, mint a türelem – illetve néhány lelkes modder kitartása is, akik által a Red Dead Redemption 2 továbbra is életben tud maradni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már a GTA VI megjelenését?