R6S: Deluxe vagy Ultimate Edition, melyiket érdemes megvenni?

R6S: Deluxe vagy Ultimate Edition, melyiket érdemes megvenni?

Deluxe vagy Standard kiadás? Miben különbözik a két csomag?

A Rainbow Six Siege már nem új játék a piacon, 2015 óta boldogítja a játékosokat. Ez idő alatt több különböző kiadást dobtak piacra a fejlesztők, ezek pedig néhányszor összezavarhatják a játszani vágyókat. Megéri a Deluxe Editiont vagy az Ultimate-t választani? Egyáltalán miben különbözik egymástól a két csomag?

A Deluxe Edition a legjobb választás?

A Deluxe Edition a Standard, vagyis az alap játék után érdekezett, a csomagban pedig a Year 1 és Year 2 alatt érkezett operátorok bújnak meg. Az alap kiadás tartalmai mellett persze. Az első évben Frost, Buck, Valkyrie, Blackbeard, Caveira, Capitao, Hibana és Echo, míg a második évben Mira, Jackal, Ela, Zofia, Ying, Lesion, Dokkaebi és Vigil jelent meg, őket kapjuk meg a Deluxe kiadásban.

Az Ubisoft hivatalos oldalán a játék Deluxe kiadása jelenleg 29,99 euró, ami magyar árfolyamon kicsivel több mint 11 ezer forint. Ha nem szeretnél sok időt fordítani renown gyűjtésre és új operátorok feloldására, akkor érdemes ezt a verziót választanod.

Milyen kiadások vannak még?

Jelenleg négy különböző verzióban kapható a Rainbow Six Siege:

  • Standard
  • Deluxe
  • Operator
  • Ultimate

A Standard az alapjáték egymagában, míg a Deluxe a fentebb említett operátorokat tartalmazza. Az Operator Edition, ahogy a neve is mutatja, még több operátort kínál. Az alap 16 operátor felett még 26 darabot tartalmaz a Year 3, 4 és 5-ből. Ez a kiadás 69,99 euró, vagyis 28 ezer forint. 

Az Ultimate kiadásban pedig benne van mindaz, ami a másik háromban és egy úgynevezett Disruptor cosmetic pack is, ami különféle skineket tartalmaz. 

A hivatalos webshopban ennek elég borsos ára van, 89,99 euró rengetegnek tűnik egy játékért, viszont tartsd észben, hogy majdnem minden hónapban vannak leárazások, amikor ettől jóval olcsóbb, még az Ultimate kiadás is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!