Hirdetés

R6S: Miket kaphatunk egy Bravo Packből?

Valószínűleg az Alpha Packekről már elég sokat tudsz, de mi a helyzet a csomagok Bravo változatával?

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

A Bravo Packek alig pár hónapja kerültek be a játékba és elég nagyot szóltak a közösség berkeiben. Rengeteg különféle skint, outfitet, headgeart vagy akár charmot is ki lehet nyitni belőlük, nincs olyan játékos akinek nem nyerte volna el tetszését az új csomag.

A Bravo Packek esélyt adnak rá, hogy akár 150 különböző kozmetikai elemmel gazdagítsd gyűjteményed. A legnagyobb előnye ennek a csomagnak, hogy az Alpha Packek talán legidegesítőbb elemét, a duplicatek esélyét nem örökölte. Ha megszerzel egy bizonyos darabot, akkor az automatikusan kikerül a kínálatból. 

Az egyik legexkluzívabb darab valószínűleg a Plasma Pink univerzális skin, de a közkedveltebb darab, a Black Ice is megtalálható a tasak tartalmában. A kategóriák hasonló módon működnek mint az Alpha Packeknél, van common, uncommon, rare, epic és legendary, vagyis szürke, zöld, kék, lila és sárga ritkaság. De egész pontosan milyen darabokat lehet kapni a csomagból?

Headgear

Az ikonikus Nokk felmosórongy headgear is megszerezhető, az igazán szerencsések a megjelenés óta már ki is nyitották.

Uniform

Összesen 24 különböző uniform található a listán, ezek közül öt legendary darab nyitható. Neked sikerült már megszerezni valamelyiket?

Fegyver skinek

A 150 itemnek több, mint a fele fegyver skinekből tevődik össze. Több különböző legendary ritkaságú kinézet található meg a Bravo szériában, a legnépszerűbb Black Ice skinek is itt vannak.

Kiegészítő skinek

Ez a kiegészítő a legegyedibb része a csomagnak, ugyanis egész pontosan egy darab ilyen kinézet található meg benne. De sok embert vigasztal, hogy ez az egy rendkívül egyedi darab. A Plasma Pink legendary kinézete szépen mutat a legtöbb fegyveren a játékon belül.

Univerzális charmok

Legyünk őszinték, a charmok nem a fontossági sorrend elején találhatóak, amikor akár R4C Black Ice-t vagy felmosófejet is nyithatunk. De legalább aranyosak, nem igaz?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • B3RC1 4 hónapja
  na ez egy god tier thing a játékban meg az esport packek felújított verziója is jobb mint előtte
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 4 hónapja
  GG
  0 2 Válasz
 • DrSynclear 4 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 4 hónapja
  Nice
  0 0 Válasz
 • istipetya12345 3 hónapja
  Xd
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!