R6S: Van esély egy Operation Health 2.0-ra?

R6S: Van esély egy Operation Health 2.0-ra?

Kaptunk néhány trailert az elmúlt hónapokban, amikben tettek rá utalásokat...

Az Operation Vector Glare elején kaptunk több beharangozó videót az új szezonról, mégis az eggyel előbbi rövid videó az ami igazán felkeltette az emberek érdeklődését. Twitteren jelent meg egy egy perces rövid teaser, ahol a Siege legismertebb részei jelentek meg, Doc stim pisztolyával az élen. A rövid videót Doc egy idézettel zárta, ami miatt többen egy új Operation Health érkezésére számítanak.

Mi az az Operation Health?

Operation Health volt az egyik legnagyobb próbálkozása az Ubisoftnak a játék megjavítására. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy semmilyen új tartalom nem érkezett a szezon során a játékba, hanem minden erőforrásukat a jelenlévő hibák kijavítására összpontosították. Ezek a hibák egy hosszú listát képeztek, amin szerepeltek matchmaking gondok, szervereket érintő fejlesztések, a játék motorjának javítása és még sok-sok egyéb hibajavítás.

Az Operation Health célja nem az volt, hogy új contentet adjon a játékhoz, hanem tökéletesítse azt, amivel már akkor rendelkezett. Igyekeztek ezután bepótolni az új operátorok hiányát, az elkövetkező két szezonban három-három operátort adtak ki, a szokásos kettő helyett. 

Vajon számíthatunk még egy hasonló szezonra?

Bármennyire is szükség lenne rá, a Ubisoft eddig nem közölt semmilyen hivatalos információt. Az idei roadmapben sem volt semmilyen utalás rá, csak az új tartalmakat láttuk. De persze, soha ne mondd, hogy soha. Lehet, hogy nem idén, de van rá esély, hogy jövőre vagy utána úgy gondolják a fejlesztők, hogy itt az ideje egy második körnek és valljuk be őszintén, lehet jól is jönne.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!