Call of Duty Modern Warfare 2 bétakódot nyerhetünk a jövő héten

Call of Duty Modern Warfare 2 bétakódot nyerhetünk a jövő héten

Az Activision azt tervezi, hogy a jövő héten jelentős számú Call of Duty Modern Warfare 2 bétakódot oszt szét.

Szeretnéd kipróbálni a Call of Duty Modern Warfare 2 remake kiadását? Most lehetőséged van erre az Activision jóvoltából. Ahhoz, hogy esélyük legyen megnyerni egy kódot, a játékosoknak augusztus 7-én meg kell nézniük a Call of Duty League Championshipet. Aki fizikailag is részt vesz a Championship vasárnapján a Los Angeles-i Galen Centerben, Kaliforniában, az szintén kap egy Modern Warfare 2 bétakódot.

Az Activision nemrégiben azt is megerősítette, hogy minden Modern Warfare 2 előrendelés mellé korai hozzáférést kapunk a játék bétájához, amely a PlayStation konzolokon legalább öt nappal korábban lesz elérhető, mint bármely más platformon. Bár megjelenési dátumot még nem jelentettek be, várhatóan a Modern Warfare 2 nyílt bétája szeptember közepén indul.

Egy, a Modern Warfare 2-vel kapcsolatban jól értesült bennfentes szerint a játékot előrendelő PS4 és PS5 játékosok szeptember 15-16. között kapnak korai hozzáférést a bétához, már azelőtt, hogy szeptember 17-19. között minden PlayStation felhasználó számára megnyílna.

Az Activision megerősítette, hogy a Call of Duty Modern Warfare 2 megjelenési dátuma 2022. október 28-a lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te fogod nézni a Call of Duty League Championshipet?

  • 25 %
  • 75 %