K&H MNEB VALORANT: A tavaszi nagydöntő két csapata nyáron is összecsap a fődíjért

K&H MNEB VALORANT: A tavaszi nagydöntő két csapata nyáron is összecsap a fődíjért

Viszonylag sima 3-0-val jutott vissza a felső ágra a tavaszi bajnok.

A Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H nyári minor kupájának első Bo5-ös szériájában a Békéscsabai Esport Egyesület és az iPon Esport csapott össze. A tét nem volt kisebb, mint a nagydöntőbe jutás. A technika ördöge ezúttal nem akadályozta meg s4idékat abban, hogy bebizonyítsák az ellenfeleiknek, igenis ők az egyik legnagyobb esélyesei a tornagyőzelemnek. A mai nap 18:00-tól 1-0-s előnyből várhatja a Rapid Ninjas ötöse az iPonos srácokat, órákon belül eldől a 150 000 forintos fődíj sorsa, valamint az is, hogy melyik szervezet játékosai mondhatják el magukról, hogy ők most Magyarország legjobb valorantosai.

iPon Esport vs Békéscsabai Esport Egyesület (3-0)

Becsülettel harcoltak JIBék, azonban nem tudtak egyetlen mapot sem hozni a címvédő ellen. Haven és Icebox az iPonosknak köszönhetően került képernyőre, Bindot a BEE-s srácok választották. Elsőként egy stabil 13-6-tal nyitottak Targiék, Jettel kifejezetten sok entryt hozott a veterán FPS-játékos. Bindon Truve Omenje valami elképesztő repülőrajtot vett védőoldalon, nem igazán tudták vele tartani a lépést. Térfélcsere után megérkeztek keycheaték is a pályára, sokkal koncentráltabban játszottak, mint az előző körökben. Így a vereséget nem tudták ugyan elkerülni, de megnehezítették az ellenfél dolgát.

Az utolsó felvonásra hatalmas hátrányból érkeztek meg a BEE-s ügynökök, de a végeredmény nem tükrözi azt, hogy valójában mennyire szoros volt több karika is. Végül 13-4-gyel feltette a cseresznyét a tejszínhab tetejére az iPon, ők játszhatnak ma az első helyért.

Mai nap menetrendje

A bronzérmet összességében teljesen megérdemelten szerezte meg a Békéscsabai Esport Egyesület, azonban még ők sem tudták felvenni a versenyt a Rapid Ninjas és az iPon Esport együtteseivel, amelyek vitathatatlanul kiemelkednek jelenleg a mezőnyből. 0-1-es hátrányból kell a Truve vezette ötösnek megvédeni a bajnoki címét egy olyan Rapid Ninjas ellen, akik eddig még pályát sem veszítettek, sőt a VALORANT: East United Stage 2 trófeájával a zsebükben érkeznek meg ebbe a párharcba.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a nagydöntőt?