Ezekkel játszunk majd 2022 második felében – 2. rész

Ezekkel játszunk majd 2022 második felében – 2. rész

Te melyik játékra vársz az őszi megjelenések közül?

Július közepén már belekóstoltunk abba, hogy mi is vár a gamerekre 2022 második felében. Akkor olyan játékokat gyűjtöttünk össze, mint a Marvel's Spider-Man PC-s kiadása vagy a Skull & Bones, de mint ígértük, a teljes lista 10 játékról szól.

Jöjjön most cikkünk második fele, újabb öt játék, melyeket mindenképpen játszanunk kell majd az őszi és téli szezonban.

Overwatch 2

Az OW első része nem volt akkora durranás, mint ahogy azt anno várták. Rövid idő alatt alaposan megcsappant a játékosok száma, a játék e-sport ága pedig csak Amerikában és a keleti országokban tudta megvetni a lábát.

Az Overwatch 2-vel új esélyt kap a Blizzard a bizonyításra, de egyelőre még mindenkiben sok a kérdés. Az OW2 még nem győzte meg a játékosokat és a megjelenéséig már nincs is sok ideje erre. Az Overwatch 2 október 4-én érkezik, PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re is.

Gotham Knights

Furcsa gondolat a Batman nélküli Batman játék, a WB Gamesnél azonban összehozzák a projektet. A Gotham Knights során nem Batman lesz a főszereplőnk, sőt, még legendás ellenfele, Joker sem szerepel majd a játékban.

Ellenben játszhatunk majd Robinnal, Batgirllel, Nightwinggel és Red Hooddal is, az ellenfelek között pedig feltűnik majd Mr. Fagy, a Pingvin és a Baglyok Tanácsa is. A játék október 25-én érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

High on Life

Néhány hét és debütál a Rick & Morty 6. évada, de ami még ennél is izgalmasabb, hogy a High on Life a videójátékok között bővíti majd az ismerten őrült univerzumot. Nem is igazán lehet szavakkal leírni a High on Life titkát, hogy mitől tűnik ennyire jónak, inkább nézzétek meg az előzetest.

A játék október 25-én érkezik majd, PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Call of Duty Modern Warfare 2 remake

Valahogy mindig oda lyukadunk ki, hogy akkor jó egy Call of Duty, ha a Raven vagy az Infinity Ward dolgozott rajta. A Vanguard Sledgehammer játék, míg a Black Ops Cold Wart a Treyarch hegesztette, inkább kevesebb, mintsem több sikerrel. Szerencsére az MW2-t az IW csinálja, ez máris remek alap ahhoz, hogy a CoD-széria újra régi fényében tündököljön.

Hamarosan indulnak a béta tesztek, melyekre akár te is szerezhetsz belépőt, október 28-án pedig már a teljes játék érkezik, PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

God of War Ragnarök

Végül, de nem utolsó sorban, még idén ősszel játszhatunk majd a többszörösen díjnyertes 2018-as God of War folytatása. A Ragnarök 4 év után folytatja Kratos és Atreus történetét, ez pedig jó eséllyel az egyetlen játék lesz idén, ami megszorongathatja az Elden Ring sikereit és ringbe szállhat az év játéka címért.

A God of War Ragnarök november 9-én érkezik PS4-re és PS5-re, a játékkal pedig itt ismerkedhettek meg jobban, itt találtok minden eddigi információt a programról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!