Emóták és graffitik érkezhetnek a VALORANT szerverekre

Emóták és graffitik érkezhetnek a VALORANT szerverekre

Szerinted kellenek emóták a VALORANTba?

Véget ért a Magyar Nemzeti VALORANT kupa powered by K&H nyári minorja, sőt, nemzetközi vizeken a VCT Masters 2022 Stage 2 során is bajnokot avattak. Most mindenki a következő frissítést várja, ami mondjuk egy pályavétó-rendszerrel is érkezhetne, ha a fejlesztők a fontos dolgokra koncentrálnának. A legfrissebb leakek azonban egészen másról tanúskodnak.

A ValorLeaks információi szerint emótákkal és talán graffitikkel gazdagodhat majd a játék... de minek?! Persze ezek az apróságok mind színesítik a játékot, de olyan sok amatőr és profi játékos sír hónapok óta egyes játékelemek minősége, egyes valóban fontos újítások miatt, hogy ennek nagyon nem most van itt az ideje.

A szivárgások szerint az emóták használata alatt 3rd person nézetbe váltana a játék, az animáció közben nem tud mozogni a karakter és a használatukhoz egy már sok más játékból ismert körmenü készülne. Erről nem szólnak az eddigi infók, de ha lehet egy erős tippünk, akkor az emóták csak két kör között működnek majd, körön belül véletlenül sem lehet majd azokat beaktiválni, nehogy pont egy emóta tegye tönkre bárki körét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kellenek emóták a VALORANTba?

  • 7 %
  • 93 %