R6 EUL Stage 2: Jön az utolsó játéknap, a tét a berlini Major

R6 EUL Stage 2: Jön az utolsó játéknap, a tét a berlini Major

Két továbbjutást érő hely maradt, de még négyen vannak játékban.

Az R6S EUL Stage 2, vagyis ahogy mi ismerjük az European League, a végéhez közelít. Ez a legfontosabb játéknap négy csapat számára, hiszen ők még játékban vannak a két továbbjutást érő helyért, melyekkel a Six Major berlini versenyére juthatnak, az egyik legrangosabb megmérettetésre a Six Invitational után. Az MNM, a G2, a BDS és a Heroic játékosai szeme előtt egy dolog lebeg, megszerezni a két megmaradt helyet, kijutni a Majorre.

Az előző hét eredményei után mind a G2, mind a BDS csapata stabilan tartják magukat, nem engedték el álmaikat. Igaz, a továbbjutás nem lesz egyszerű, a lehető legjobb formájukat kell nyújtaniuk annak érdekében, hogy valóban teljesüljenek azok az álmok. A Wolves Esports és a Rogue viszont már lefoglalhatták a replülőjegyeiket Berlinbe, ők már csak a helyezésért játszanak, ami egyben jobb seedet is jelent a csoportkörökben.

A legérdekesebb meccs mindenképpen a Heroic és G2 összecsapása lesz. Akár egy overtime vereség is eljuttatja a Heroicot a Majorre, vagyis nekik összesen 6 kört kell megnyerniük, ami egyenlő azzal a kevéske egy ponttal, míg a G2-nak kötelező a győzelem, ráadásul azt kötelezően a rendes játékidőben kell elérniük. Az MNM Gaming is hasonló helyzetbe került a ligában, a PWNZ ellen elég egyetlen pontot megkaparintaniuk, utána már szinte nem számít a meccs végkimenetele. 

Magabiztosan kijelenthetjük, hogy a G2 jelentősen jobb esélyekkel vág neki ennek az utolsó játéknapnak mint a BDS, mert nekik egy 7-5-ös győzelem biztos továbbjutást jelenthet. A BDS viszont hiába nyer a Team Secret ellen, amit ugye kötelezően meg kell tenniük, ezek után még reménykedniük kell abban, hogy az MNM Gaming rendes játékidőben kikap a PWNZ csapatából. Ez közel sem lehetetlen, ugyanis az orosz csapat egyszer győzedelmeskedett felettük a 8. játéknapon, de a BDS-nek még a csillagok együttállására is szükségük lesz.

A meccseket ma este játszák a csapatok és persze élőben követheted majd mindet a Rainbow6HU Twitch csatornán, délután 5 órától.

Menetrend:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!