Hirdetés

Six Berlin Major: Lassan teljes egészében összeáll a mezőny

Berlinbe látogat az R6S Major, két hét múlva már kezdődik is a torna!

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Idén ismét megrendezésre kerül a Six Major, ráadásul elég közel hozzánk, ugyanis Berlinbe látogat a versenysorozat. Több különböző régióból érkeznek csapatok a tornára, az észak-amerikai szurkolók pedig különösen izgulhatnak, hiszen nekik kell megvédeniük a címüket.

Ahogy egyre közelebb kerülünk a starthoz, egyre inkább telítődik a mezőny. Már csak az EUL van hátra, ahonnan még csak két európai csapat nevét vehetjük majd biztosra, a többi régióban már befejeződtek a selejtezők. A menetrend és a formációk már néhány hete elérhető, azokról bővebben itt olvashatsz.

Jelenleg 9 csapat kvalifikált a Berlin Majorre, akik négy különböző régióból érkeznek. Észak-Amerikából az Astralis, a Soniqs, az Oxygen Esports és az XSET neveit érdemes megjegyezni, míg a LATAM-régió részéről a FaZe Clan, a Ninjas in Pyjamas, a w7m esports és a FURIA Esports ötösei érkeznek Németországba. Az ázsiai kontinensről hárman vannak bent egyelőre, a DWG KIA, a SANDBOX Gaming és az Elevate csapata. Az utolsó spotért július 28-án mérkőznek meg, a Gaimin Gladiators és a Knights játékosai csapnak majd össze.

Utoljára marad Európa, ahol jelen állás szerint kettő biztos továbbjutó van. Ők a Wolves Esports és a Rogue csapatai, a többi európai helyre már csak négyen vannak játékban. Ők a Heroic, az MNM, a G2 és a BDS, a tabella pedig így áll jelenleg:

A legjobb helyzetben a Heroic és az MNM Gaming csapatai állnak, őket összesen egyetlen egy pont választja el a bejutástól.

A G2 és a BDS számára nem túl rózsás a helyzet, nekik három pontra van szükségük a kijutáshoz. Ők ketten már egyáltalán nem is veszíthetnek meccset, még extra játékidőben sem, ugyanis az egyet jelent a kieséssel, de a BDS-nek rendes játékidőben történt győzelem esetén sem garantált a spot. Az EUL néhány napon belül véget ér, amivel ki is derül, hogy kik foglalhatják le a jegyeiket Berlinbe és végre feláll a torna teljes mezőnye.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!