R6S: Szerinted kellenek éjszakai pályák a játékba?

R6S: Szerinted kellenek éjszakai pályák a játékba?

Röviden válaszolva a kérdésre: IGEN! Nagyon hiányoznak az éjjeli pályák.

Sokak szerint az éjszakai pályákat soha nem kellett volna eltávolítani a játékból, mások szerint nem jó túl, ha túl sötét egy pálya. Kompetitív játékokból ugyan okkal hagyták ki és ezzel nincs is semmi baj. De nagy igazságtalanság volt a sima casual pályalistából is eltörölni őket.

A Rainbow Six Siege ezeket a pályákat 2018 második felében tüntette el rankedről, döntésüket egyetlen mondattal indokolták: "Az éjszakai pályák akadályozzak a versenyszerű játékot." Kevesebb, mit egy évvel később, az Operation Ember Rise elérkezésével, 2019 szeptember 11-én a sima casual játékmódból is kivették ezeket, így azóta nem találkozott velük senki. 

Régebben ugyan a custom játékmóddal még be lehetett barangolni például Favelát vagy Bankot éjszaka, ma már ez sem opció a játékosok számára. Sajnos ezek mind feledésbe merültek.

Van esély, hogy visszatérjenek a közeljövőben?

A Ubisoft egyelőre nem adott semmilyen jelet arra, hogy változtatnának ezen, ennek ellenére, talán van rá némi remény. A 2021-es Snow Brawl nevezetű karácsonyi event például éjszaka játszódott, ahol Chalet udvarában dobálták egymást az operátorok hógolyókkal. Ez persze csak egy időszakos esemény volt, de később talán meggondolják magukat a fejlesztők és a rendes játékmódokba is visszakerülnek az éjszakai pályák.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!