Pozitív visszajelzések érkeztek a DIablo IV-ről

Pozitív visszajelzések érkeztek a DIablo IV-ről

Egy bennfentes jó hírekről tudott beszámolni.

Az általában jól értesül iparági bennfentes, Jason Schreier rengeteg hasznos és exkuzív információt szokott megosztani különböző játékokról. Most a Diablo IV-ről hozott némi információmorzsát, így akik tűkön ülve várják a Blizzard játékát, most boldogan csaphatnak a levegőbe. Ebben a mozdulatban pedig lehet sok megkönnyebbülés is, ugyanis jó hírek érkeztek a programról.

Azok után, hogy a játékosszáma és bevételei ellenére a Diablo Immortal rengeteg kritikát kapott, és nagyon megosztó a játékosok körében, jó olyan híreket kapni, hogy a tesztelők szeretik a Diablo IV-et.

Schreier úgy fogalmazott, hogy „Egy vicces, de apró Blizzard-csemege, amiről még senki sem számolt be: sokan játszanak a Diablo IV korai változatával, hála egy baráti és családi alfa tesztnek. A játékosok titoktartási kötelezettség alatt állnak, de többnyire pozitív híreket hallottam."

Természetesen az NDA miatt ennél több részlet nem derült ki, de bizakodhatunk, hogy ismét egy jó Blizzard-játékkal játszhatunk majd. Az már korábban kiderült, hogy milyen hosszú lesz a jövőre érkező cím.

Te várod a Diablo IV-et?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Játszottál a Diablo 3-mal?

  • 73 %
  • 27 %