Hirdetés

Pozitív visszajelzések érkeztek a DIablo IV-ről

Egy bennfentes jó hírekről tudott beszámolni.

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

Az általában jól értesül iparági bennfentes, Jason Schreier rengeteg hasznos és exkuzív információt szokott megosztani különböző játékokról. Most a Diablo IV-ről hozott némi információmorzsát, így akik tűkön ülve várják a Blizzard játékát, most boldogan csaphatnak a levegőbe. Ebben a mozdulatban pedig lehet sok megkönnyebbülés is, ugyanis jó hírek érkeztek a programról.

Azok után, hogy a játékosszáma és bevételei ellenére a Diablo Immortal rengeteg kritikát kapott, és nagyon megosztó a játékosok körében, jó olyan híreket kapni, hogy a tesztelők szeretik a Diablo IV-et.

Schreier úgy fogalmazott, hogy „Egy vicces, de apró Blizzard-csemege, amiről még senki sem számolt be: sokan játszanak a Diablo IV korai változatával, hála egy baráti és családi alfa tesztnek. A játékosok titoktartási kötelezettség alatt állnak, de többnyire pozitív híreket hallottam."

Természetesen az NDA miatt ennél több részlet nem derült ki, de bizakodhatunk, hogy ismét egy jó Blizzard-játékkal játszhatunk majd. Az már korábban kiderült, hogy milyen hosszú lesz a jövőre érkező cím.

Te várod a Diablo IV-et?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Játszottál a Diablo 3-mal?

  • 73 %
  • 27 %
Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés