VALORANT: Neont nerfeli a Riot Games a következő patchben

VALORANT: Neont nerfeli a Riot Games a következő patchben

Az 5.03-as verziószámú frissítés a béta tesztszervereken már elérhető, ahol próbálgatja a Riot a nerfet.

Rég esett már át komolyabb változáson a Riot FPS-e, a VALORANT, sokan az agenteket tekintve pedig inkább arra számítottak, hogy Chambert fogja nerfelni a fejlesztőgárda. Úgy tűnik azonban, hogy nem csak ő érintett, ráadásul nem is a legnagyobb mértékben, ugyanis a játék fülöp-szigeteki duelistje, Neon nagyobb változásokon eshet át.

Az augusztus 9-én érkező patch ugyanis a Public Beta Environment (PBE) felhasználói számára már elérhető,és az igazsághoz hozzátartozik, hogy a nerfelés mellett egy kisebb buffon is átesett a karakter. Leginkább az ultija fog megváltozni, az ugyanis nem az adott pontban fog már sebezni, hanem területre. A kiosztott sebzés mértéke is csökkenni fog, mint ahogy a lábat eltaláló villámok is kevesebb értékkel csökkentik majd az ellenfél életerejét – emellett viszont nagyobb eredményt érhetünk el egy-egy headshottal, a killzone értékét pedig 20 méterre növelnék. A tervek szerint az a cél ezekkel a változásokkal, hogy a rendszer jobban jutalmazza a pontosságot.

Szám szerint a változások mértéke:

  • Találatonként a sebzés mértéke 22-ről 18-ra csökkent
  • A killzone értéke 15 méterről 20 méterre növekedett
  • A lábat eltaláló lövések szorzója 1-ről 0.85-re csökkent
  • A fejet eltaláló lövések szorzója 1-ről 3-ra növekedett

Nem csak őt érintené a frissítés: kisebb mértékű nerfen esne át Chamber és Jett is, mindkettejük esetében ha az ultijukkal találjuk el egy ellenfelünk lábát, az kevesebb sebzést fog okozni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te mennyire örülnél neki, ha a Riot Games nerfelné Neont?