K&H MNEB-HO: Bízik a meglepetésben a Pite Pajtások csapata

K&H MNEB-HO: Bízik a meglepetésben a Pite Pajtások csapata

Az online pótselejtező alsó ágán bejutó csapat örül, hogy ott lehet a legjobb 12-ben.

2022. augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság – Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa offline döntője a Gamerlandben. 12 csapat küzd meg a kétnapos tornán az 500 000 forint összdíjazású, szezon végi tornán, melyért az együttesek közel 1 évet küzdöttek.

A tornán a ponttáblázat első 10 helyezettje automatikusan ott lehet, míg további 4 csapat egy online, vigaszágas-kieséses rendszer pótselejtezőn csaphatott még össze a hátralévő két férőhelyért. Elsőként ennek a pótselejtezőnek az alsó ágán bejutó csapatát, a Pite Pajtások együttesét kerestük meg néhány kérdéssel.

A csapat tagjai:

  • ANANÁSZ!
  • csirke
  • dinye
  • Madi (csere)

A tavaszi szezon felénél állt össze a csapat, és végül az online pótselejtező alsó ágán sikerült kiharcolnotok részvételeteket, ehhez gratulálunk. Milyen érzés, hogy ti is ott lehettek a 12-es mezőnyben?

ANANÁSZ!: Örülünk, hogy sikerült kiharcolni a részvételt az eseményen, egy barátokból álló, jó hangulatú csapattal benne lenni a legjobb 12 csapatban elképesztő."

Mennyire tudtatok előnyt kovácsolni abból, hogy a múltban több csapatban is játszottatok már együtt, ha nem is mindhárman, de két-két fő?

csirke: Régóta ismerjük egymást, sokat játszottunk együtt, és szerintem a csapatunk legnagyobb erőssége, hogy jól kiegészítjük egymás játékát. Én általában nagyon agresszív játékstílust folytatok, de ezt ellensúlyozza ANANÁSZ pazar és stabil védőjátéka, dinye pedig mindig óvatosan játszik, ami jó biztosíték a hibákra. Mindemellett mindegyikünk képes olykor-olykor nagyot villanni, és ha megszerezzünk a momentumot, akkor azt el nem engedjük, többek között ezért is sikerült bejutnunk a legjobb 12 csapat közé."

Mindannyian rutinos játékosoknak számítotok a hazai RL e-sportban, és játszottatok már offline tornán a múltban, hogy érzitek, segíthet ez a majd a mérkőzéseken?

ANANÁSZ!: Természetesen segíteni fog a tapasztalat mindenképpen, több LAN-on is részt vettünk az évek alatt, ez óriási előny lehet, és születhet egy-két meglepő eredmény."

Milyen céllal vágtok neki a Szuperkupának, mi az az eredmény, amit mindenképp el szeretnétek érni a versenyen?

ANANÁSZ!: Egyetlen célunk van, hogy jól érezzük magunkat, és emellett ha esetleg lesz szép eredmény, az csak bónusz."

Van-e már tervetek a következő szezonra? Folytatjátok együtt, vagy lesz játékosváltozás?

ANANÁSZ!: Nagyon ködös a jövő, nem tudjuk még mi magunk sem, hogy merre visz utunk, de bármerre is vigyen, biztosan csodás dolgok fognak születni."

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság - Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre, Budapesten a Gamerlandben. Ha a helyszínen szeretnéd követni a mérkőzéseket, úgy regisztrálj nézőnek ezen az oldalon (a belépés mindenki számára ingyenes), de a találkozókat online a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján is élőben megtekinthetők.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!