Hamarosan érkezik az Overwatch Anniversary Remix: Vol. 3 eseménye

Hamarosan érkezik az Overwatch Anniversary Remix: Vol. 3 eseménye

Kisebb meglepetésre a Blizzard bejelentette, hogy a játék pár napon belül új tartalmakkal bővül. 

Az elmúlt néhány hónapban igencsak felpörögtek az események az Overwatch 2 körül, jöttek és mentek a zárt vagy fizetős bétatesztek, kaptunk és kipróbálhattunk egy új hőst, plusz megismerhettük, milyen módszerrel gombolják majd le rólunk az utolsó garast is a fejlesztők a battle pass rendszerrel. Ezzel szemben szegény Overwatch nem sok frissítést kapott, csak a születésnapi esemény két felvonásában jött néhány kozmetikai cucc, amiket az alábbi cikkünkben tudtok jobban szemügyre venni. 

Habár azt hittük, már nem lesz harmadik felvonása az Anniversary Remix névre keresztelt eseménynek, tegnap este a Blizzard kisebb meglepetésre bejelentette, hogy a Vol. 3 augusztus 9-én este érkezik meg a játékba. A közleményben elég szűkszavúan fogalmaztak, viszont közzétettek egy sokat sejtető kisvideót, ami alapján előreláthatólag Doomfist, Widowmaker, Orisa, Cassidy, Moira, illetve Reaper kap majd átdolgozott hőskinézetet. 

A játékosbázisra egyébként ráfér egy kis akció, hiszen az Overwatch 2-nek már nem lesz több tesztfázisa, a Summer Games esemény teljes mértékben elmaradt, plusz rankeden akkora pangás van, hogy már a fű se nagyon nő, csak a meccskeresési idő. Egy nagy ember(Han Seoul-Oh a Halálos iramban filmekből) egyszer azt mondta, hogy a valaminek a fele is több, mint a semmiből az egész, szóval örüljünk, hogy legalább próbálkoznak a Blizzardnál. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!