R6S: Ismét megcsinálta az MNM, Majorre megy a brit csapat

R6S: Ismét megcsinálta az MNM, Majorre megy a brit csapat

Az MNM Gaming ismét a legmagasabb szinten játszhat, alig két évvel az EUL-be kerülésük után.

Az MNM gaming kvalifikált a berlini R6S Majorre, miután megszerezték a továbbjutáshoz szükséges egy pontot a PWNZ csapatával szemben. Az MNM jelenlegi alakulata 2021 szeptemberében állt össze, a 2021-es Challenger League szezon indulása előtt. Ezek után ugyanabban a szezonban meg is nyerték az EUCL-t, ami után egyenes út vezetett a 2022 European League csapatai közé. 

Két hónappal később debütált a csapat professzionális szinten, a 2022-es Six Invitational alatt, ahol a 13-16-ik helyen végeztek. Ezután az EUL Stage-1-nek is vége lett, ahol az ötödik helyt szerezték meg, alig két ponttal lemaradva a Charlotte Major-ről. A kitartó munka azonban meghozta gyümölcsét, az EUL Stage 2-t már 16 ponttal, a harmadik helyen zárták, miután sorra győzték le Európa nagyágyúit, például a BDS, a G2 vagy a NaVi-csapatát. 

Legfrissebb eredményeik jól mutatják, hogy az MNM igazán nagy veszélyt jelent minden csapatra és reális esélyük van akár egy negyed- vagy elődöntőbe jutásra is. A Challenger League-ben már megmutatták, hogy ott nincs sok ellenfél számukra, kétszer is simán megnyerték az EUCL-t, és úgy néz ki most már az EUL sem tartogat sok nehézséget számukra. 

Ha érdekel a csapat további menetelésre, ne hagyd ki a berlini Six Majort és az MNM-meccseit, amiket augusztus 15-től követhetsz Twitchen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!