Új otthonra talált shox

Új otthonra talált shox

Az amerikai kiruccanás után Európában folytatja a legendás játékos.

A norvég Apeks leigazolta shoxot a csapatába. A nyáron újjáépített felállásban új lehetőséget kapott a bizonyításra a 30 éves francia játékos, miután első nemzetközi projektje a Liquidnél nem lett akkora siker, mint azt mindenki várta és emiatt végül kiégett.

Az Apeks csapata ezidáig kevés izgalmat hozott a Counter-Strike mezőnyébe, de a nyári szünet alatt több jó igazolást is összehoztak. Csatlakozott hozzájuk egy fiatalabb tehetség a litván jL személyében, majd érkezett a régi lengyel Virtus.pro edzője, kuben. A STYKO–jkaem–nawwk trió mellé remek kiegészítés most shox, aki a Liquid után kipihenve tér vissza a szerverre és segíthet a csapatnak számtalan területen. Egyrészt, STYKO ezentúl irányító lesz, shoxnak pedig – ha vitatottak is a képességei ezen a téren –, a tapasztalatát és a karizmáját nem lehet letagadni. Másrészt, szerepe lehet a franciának jL fejlődésében is – már a Vitalityben is shox volt az, aki a fiatalokat folyamatosan támogatta a játékon kívül és belül is.

„A Liquidben töltött idő után szünetre volt szükségem, hogy kipihenjem a fárasztó menetrendünket. Biztosra kellett menjek, hogy a fejemben minden rendben van, mielőtt csatlakozom egy új csapathoz. Hálás vagyok az Apeksnek és a játékosoknak, az edzői stábnak ezért a lehetőségért. Biztos vagyok benne, a megfelelő hozzáállással nagy dolgokat fogunk elérni és tudom, mindenki bele fogja tenni a munkát, hogy gyönyörűvé tegyük ezt a közös utat.

Én megpróbálom hozni a játéktudásomat és a tapasztalatomat, ezzel segítve STYKOt az új szerepében. Tudom, hogy remek irányító lehet. Továbbá támogatni szeretném a fiatalabb játékosokat, hogy még erősebbek legyenek. A célom a jó kémia megteremtése mindenkivel a csapaton belül és lépésről lépésre dolgozni, hogy stabil tier 1 csapattá váljunk” – nyilatkozta shox a bejelentésben.

Az Apeks felállása

Joakim ⁠jkaem⁠” Myrbostad
Martin ⁠STYKO⁠” Styk
Tim „⁠nawwk⁠” Jonasson
Justinas ⁠jL⁠” Lekavicius
Richard „⁠shox⁠” Papillon

Jakub „⁠kuben⁠ Gurczynski (edző)

Az átigazolási időszak legfrissebb hírei egy helyen

Borítókép: Apeks
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!