Hirdetés

R6S: A Ubisoft új Y7S3 előzetessel borzolja a kedélyeket

Készen állsz a következő szezonra?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege mostani szezonja, az Operation Vector Glare, lassan véget ér, amiegyben azt is jelenti, hogy egy teljesen új szezon előtt állunk. A legelső Y7S3-előzetes már meg is érkezett, amiben a NIGHTHAVEN csapatáé a főszerep.

Az Operation Vector Glare a Team Rainbow és a Team Wolfguard hátterére fókuszált, most úgy tűnik, hogy a következő szezon egy másik csapatot, a NIGHTHAVENt mutatja majd be részletesen. A videóban feltűnik Aruni robotkarja, Ela gránátjai, Wamai korongjai és néhány Smoke Canister is. 

A NIGHTHAVENnek sok tagja van, többet között Kali, Finka, Aruni, Ela, IQ, Ace, Osa, Jager, Pulse, Wamai, Smoke és egy titokzatos illető, akiről még nem tudunk sokat. Ez az alak nem más, mint a legújabb operátor, aki a Y7S3-ban érkezik majd a játékba. A fegyverek nagyon könnyen felismerhetőek a videóban, kivéve a zöld fegyver az asztal bal oldalán. 

Az új operation a Berlin Major döntő meccse előtt kerül bemutatásra, amit élőben követhetsz jövőhét vasárnap.

Mi az a NIGHTHAVEN?

A Team NIGHTHAVEN egy Kali által vezetett privát katonai cég, akik megszakították a Team Rainbowval való közös munkát. A két csapat nem túl fényes viszonyára világított rá az Ela és Zofia között kialakult feszültség, miután Ela inkább a NIGHTHAVENhez csatlakozott, magára hagyva ezzel testvérét. A Y7S3-ban érkező új pálya helyszíne pedig Szingapúr lett, sokak szerint a NIGHTHAVEN bázisát járhatjuk majd be a pályán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!