A Fortnite története: Black Knight és Tilted Towers

A Fortnite története: Black Knight és Tilted Towers

Sokunk kedvenc területe jelent meg ekkor.

A Fortnite első évada rengeteg játékos és tartalomkészítő figyelmét sikeresen felkeltette, ezért az Epic Gamesnek nem volt más választása, mint gőzerővel gyártani az új és minőségi kontentet – amit meg is tettek. A Season 1 elég kezdetlegesnek mondható ahhoz képest, hogy előtte már hónapokig elérhető volt a játék. Kevés a terület a térképen, alig vannak fegyverek, és lépten-nyomon hibákba botolhattunk. Szerencsére ezen hamar változtattak, de a bővebb Season 1-ről szóló összefoglalót az alábbi cikkben olvashatjátok:

A Season 2 2017. December 14-én vette kezdetét, és azonnal rengeteg új tartalmat hozott a játékosok számára, amit az évad folyamán tovább bővítettek – a történetszál viszont egy centit sem haladt. A kezdeti hónapokban kiderült, hogy 100 játékos számára nem elegendő a szigeten található POI-k mennyisége, ezért hozzáadtak további 5 nevesített – Tilted Towers, Haunted Hills, Junk Junction, Snobby Shores és Shifty Shafts – és 5 kisebb területet, amely hatására a térkép az alábbira módosult:

Továbbá kezdetét vette a skin mánia, hiszen megvásárolhatóvá vált az első Battle Pass, amely olyan outfiteket tartalmazott mint például a Royale King, a Sparkle Specialist vagy a 100-as szinten feloldható Black Kinght. Szintén ekkor volt beszerezhető az AC/DC Pickaxe, amely több éves pihenőre ment egy hibának köszönhetően. A 2017-es év végén tárgyak terén is óriási vérfrissítés történt. Többek között megtalálhatóvá vált a szigeten a Grenade Launcher, a Small Shield Potion, a Ceiling Zapper és még sorolhatnám. Az alábbi galériában a még több Season 2-es kinézettel és itemmel találkozhattok:

Blue Squire

A galériáért kattints a képre!

Ezek voltak a Fortnite 2018. február 21-ig tartó második évadának a legemlékezetesebb történései. A következőben még nagyobb hangsúlyt kapnak a kozmetikai elemek, és végre a valódi történetszál is kezdetét veszi.

Mit szerettetek a legjobban a Season 2-ben?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Minden tárgyat és skint ismertél a galériából?

  • 0 %
  • 20 %
  • 40 %
  • 40 %