Majdnem három hónap után kap végre tartalmi frissítést az Extraction

Majdnem három hónap után kap végre tartalmi frissítést az Extraction

Ez az első esemény, ami a Nightmare Fog óta érkezett a játékba.

A Rainbow Six Extraction fejlesztői Twitter oldalukon bejelentették a legújabb exkluzív, limitált ideig elérhető játékmódot. Utoljára május elején kaptak a játékosok hasonlót, de az akkoriban megjelent Nightmare Fog azért hagyott némi kívánnivalót maga után. Persze ez az Extraction esetében nem újdonság, az egész játék hiányérzetett kelt a játékosokban.

A játékmód az Eclipse nevet kapta, ami magyarul fogyatkozást jelent, ezzel pedig az alaphangulatra próbálnak utalni, ugyanis a nap/holdfogyatkozások alatt előforduló hirtelen sötétség jellemzi a játékmód pályáját.

A játékosoknak teljes sötétségben kell navigálniuk a pályán, miközben óvakodniuk kell az Archaeanokról vagyis a játékbeli ellenségtől. A bejelentés említést tesz új krízis kutatásokról és a résztvevők új REACT Technikákat is feloldhatnak majd az esemény alatt. És persze nem maradhatnak el az ingyenes skinek és egyéb apróságok sem.

Mikortól lehet vele játszani?

Az eclipse már elérhető, egészen szeptember 1-ig játszható. Ez nem túl sok, de nem csak a játékmód az egyetlen újdonság. Egy új operátor is csatlakozik az Extraction csapatához. Echo és a drónjai kisebb változáson estek át, hogy sokkal inkább passzoljanak az Extraction játékmenetéhez, az azonban még nincs tisztázva, hogy ez pontosan milyen változást jelent.

A fejlesztők igazán kitettek magukért az elmúlt három hónap semmilyensége után, egy új játékmód, új REACT eszközök és új operátor érkezik a Rainbow Six Extractionbe, bár ez már elég késeinek tűnik, tekintve, hogy a játék már a megjelenésekor sem volt túl népszerű, hát még most.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!