Overwatch 2: Máris lecsapott a nerfhammer Junker Queenre

A változtatásokat a fejlesztőcsapat feje, Aaron Keller jelentette be. 

Pár hét van már csak a Blizzard idei legnagyobb dobásának, az Overwatch 2-nek a megjelenéséig, a fejlesztők azonban úgy határoztak, a legutóbbi béta után nem terveznek újabb tesztet, mondván elég információt gyűjtöttek be az utolsó simítások kivitelezéséig. Talán mondanom sem kell, hogy a döntés kicsit kiakasztotta a rajongókat, mondván az alapjáték már eléggé monoton és unalmas, hiányoznak belőle az új mechanikák és karakterek, a skinek meg annyira már nem érdekesek. 

A legszerencsésebb játékosok egyébként az Overwatch League csapatok tagjai, akik már az OW2-es patchen tolják a meccseket, plusz fogják is még a szezon hátralévő részében. A Blizzard elég bölcs döntést hozott ezzel, mivel az alakulatoknak így nem kell annyit alkalmazkodni a körülményekhez, a fejlesztők meg nyomon követhetik a profik teljesítményét és elemezhetik, mire képesek az átalakított karakterekkel. A hozzáállásnak meg is lett az első eredménye, ugyanis az Overwatch 2 fejlesztésének irányításáért felelős Aaron Keller nemrég bejelentette, hogy a begyűjtött adatok és a látottak alapján nerfelni fogják Junker Queen képességeit. 

A szakember arról nem beszélt, milyen módon szeretnénk mindezt végrehajtani, az viszont a Summer Showdown versenyetap után élesítik a változtatásokat, a mezei játékosok meg az október 4-én esedékes induláskor próbálhatják ki, hogy is néz ki mindez a gyakorlatban. A karakterre egyébként rá is fér a nerf, ugyanis a KIT-je egyszerűen túlságosan erős, nem csak egy koordinált csapatban, de összességében is. A Dallas Fuel tankjának számító Habin például őrült mészárlásokat végzett Junker Queent irányítva, ha kíváncsi vagytok rá, hogyan is játszik egy profi a karakterrel, nézzetek bele az alábbi POV videóba!

Ti várjátok már az Overwatch 2 megjelenését? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!