A Blizzard nem tervez több bétatesztet Overwatch 2 megjelenéséig

A Blizzard nem tervez több bétatesztet Overwatch 2 megjelenéséig

A fejlesztők inkább szeretnék rendbe rakni a játékot az októberi startra. 

Néhány hónapja kicsit észhez tért a Blizzard és elkezdtek beszélni az évek óta készülő Overwatch 2-ről. Bejelentették például az új hősnek számító Junker Queent, a játék megjelenési dátumát, illetve a loot boxok nélküli üzleti modellt is. Mindemellett elérhetővé tettek egy fizetős csomagot is a Watchpoint Pack személyében, amivel nem csak kozmetikumokat, de béta kulcsot is lehetett vásárolni. A promóció annyira bejött a stúdiónak, hogy a játék eladásai rekordokat hoztak júniusban, így Bobby bácsi örülhet, amíg tud. 

Az Overwatch 2 egyébként előreláthatólag október 4-én érkezik, ameddig van még hátra majdnem két hónap, így sokan arra számítottak, köztük én is, hogy a Blizzard csinál még legalább egy, de inkább kettő tesztidőszakot. Sajnos a tipp nem jött be, ugyanis Jon Spector OWL fejes nemrég bejelentette, hogy ne is álmodjunk ilyesmiről, mivel elmondása szerint elég adatot gyűjtöttek az alfa és a két béta időszak alatt és most azon dolgoznak, hogy a visszajelzések alapján elkészítsék a játékot. 

Szerintem ez egy kicsit elhibázott lépés, főleg annak tekintetében, hogy már csak szűk két hónap van a startig, tehát a célegyenesben vagyunk lassan éa a franchise-nak szüksége lenne egy kis marketing boostra. A mai rohanó világban a gamereket annyi inger éri, hogy pár hét múlva már el is felejtik az OW2-őt, hiába az OWL, vagy a temérdek poszt a social médiában. Azt viszont értékelem, hogy igyekeznek rendbe rakni a hősöket és rendesen kiegyensúlyozni őket a startra, a kérdés már csak az, hogy sikerül-e? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!