R6S: Lassan érkeznek az új Impact EMP gránátok, íme minden amit tudnod kell róluk

R6S: Lassan érkeznek az új Impact EMP gránátok, íme minden amit tudnod kell róluk

Nem csak az új operátort várhatjuk tűkön ülve az új szezon előtt, izgalmas lesz az új gránát is.

A Rainbow Six Siege Y7S3-ig már csak néhány hét van hátra, épp ezért itt az idő, hogy mélyebben is belevessük magunkat a változásokba. Az egyik legizgalmasabb újdonság, ami az új operation részeként érkezik, vitathatatlanul az új EMP-gránát lesz. Ha játszottál már Thatcherrel valaha, akkor ez biztosan tetszeni fog neked is.

Mi az az Impact EMP-gránát?

Az impact EMP-gránát egy adaptációja Thatcher ikonikus eszközének az EMP Grenade-nek. A Ubisoft nincs megelégedve azzal, hogy Thatcherrel alig játszik valaki, ezért ezzel az ötlettel próbálják meg elejét venni az operátor azonnali bannolásának. Attól függetlenül, hogy ez az új gránát ugyanazzal a hatással rendelkezik, mint Thatcheré, nem teljesen úgy működik.

Először is, ahogy a neve is mutatja, ez egy impact gránát. Akkor robban fel, amikor eléri a fal felületét és nem pattog. Másodszor, a gránát hatótávolsága csak két méter, míg Thatcher gadgetje öt méteren belül hat. Végül pedig, azok a védő-eszközök, amiket elért az impact gránát, ki lesznek kapcsolva, de csak 9 másodpercig, míg Thatcher esetében ez a hatás 15 másodpercig tart. 

Hogyan használd az impact EMP-t

Az új gránát használata rendkívül egyszerű. Neked csak el kell dobni a megfelelő helyre, majd kivárni amíg a hard breacher csapattársad kinyitja vele a falat vagy hatchet. Mindig legyen észben, hogy az impact gránát kevesebb ideig tart, mindössze kilenc másodpercetek van arra, hogy cselekedjetek a robbanás után. A megfelelő kommunikáció a csapattársak között elengedhetetlen a siker érdekében. 

Kik kapják meg ezt a gránátot?

A Ubisoft már közölte azt a listát, amin felsorolták az operátorokat, akik kiválaszthatják maguknak az újfajta EMP-gránátot. íme:

  • Recruit
  • Osa
  • Nokk
  • Gridlock
  • Lion
  • Dokkaebi
  • Blackbeard
  • Montagne
  • Sledge

A Ubisoft szerint ezek a gránátok egy harmadik lehetőségként fognak megjelenni az operátorok felszerelésében, vagyis nem fogják elveszíteni egyik jelenlegi eszközüket sem. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!