R6S: Így buffolja a Ubisoft Rookot

R6S: Így buffolja a Ubisoft Rookot

Az Operation Brutal Swarm komoly újdonságokkal érkezik szeptemberben, Rook sem panaszkodhat.

Lehet, hogy nem Rook a legnépszerűbb operátor jelenleg a játékban, de azt nagyon kevesen tudják, hogy ő rendelkezik a legmagasabb győzelmi százalékkal. Elsődleges fegyvere az MP5, amivel hozzáférése van az x1.5-ös scope-hoz, ezzel lehetővé teszi a hosszútávú tűzpárbaj kialakítását a támadókkal. Ő és Doc régóta a spawn peek mestereinek számítanak.

Így változik meg Rook

Mostantól mindig nagyon figyelj rá, ugyanis az új operation érkeztével Rook alaposan kigyúrja magát. Az új szezontól kezdve minden alkalommal, amikor DBNO (down but not out) állapotba kerülsz, vagyis injured leszel, lehetőséged lesz a withstandre, amivel anélkül fel tudsz kelni, hogy egy csapattársadnak kéne segítenie benne. 

Ez a változás egyszer már be lett mutatva az Operation Vector Glare tesztszerveren, de elég hamar kivették onnan, egész pontosan egy nappal később. Úgy tűnik, hogy most megjavították és készen áll arra, hogy bevezessék az éles szerverekre is.

Azok a játékosok akik kihasználják a withstand képességet 20 HP-ról folytatják a játékot. Egészen idáig egyedül Zofia volt képes hasonlóra, valamint Finka és a csapattársai akiket felkeltett az Adrenal Surge képessége.

Operation Brutal Swam változások

Ez természetesen nem az egyetlen változás amivel találkozni fogsz az új szezonban. A Major döntő előtt bemutatott Y7S3 újdonságairól itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!