R6S: Ismét elérhető a Mechanical Hue Bundle és nem szeretnél róla lemaradni

R6S: Ismét elérhető a Mechanical Hue Bundle és nem szeretnél róla lemaradni

Két év szünet után, a M.U.T.E Protocol ikonikus csomagja ismét megérkezett a boltba.

A tegnapi nap folyamán a Rainbow Six Siege Twitter oldalán bejelentette, hogy a M.U.T.E Protocol ideiglenes játékmód újra ellátogat az éles szerverekre. Ez egy szórakoztató és igazi kihívásokat rejtő event, amit érdemes legalább egyszer kipróbálni mindenkinek. Ezen felül, a fejlesztők ismét megleptek minket néhány kinézettel, van új és van egy régi klasszikus is. 

Mechanical Hue Bundle

Két évvel ezelőtt, 2020 augusztusában mutatták be először a M.U.T.E Protocol nevű játékmódot, valamint az erre az alkalomra készített skin-csomagot is, ami egy univerzális fegyver kinézetet is tartalmazott. Sajnos ez csak limitált ideig volt elérhető és mire a játékosok többsége elhatározta volna magát a vásárlás mellett, már el is tűnt a boltból a teljes csomag. Ezután két teljes év szünet következett, a tavalyi nyáron nem jelent meg sem az event, sem a csomag. Szerencsére ezt a szünetet most megtörték a fejlesztők és hidd el, nem szeretnél még egyszer lemaradni.

A csomag ékköve az univerzális skin, amit Particle Robotics névre kereszteltek. Ez a kinézet ötvözi a kék, a sárga és a piros színt, ezzel egy futurisztikus kombinációt létrehozva, mintha egy '70-es évekbeli akciófigura lenne. Ahhoz, hogy megszerezd ezt a remek skint, meg kell vásárolnod a teljes csomagot, ami tartalmaz még egy operátor kártyát és egy szintén univerzális charmot is.

Ha esetleg nem vagy nagy rajongója ennek a stílusnak, akkor sincs ok az aggodalomra, nem ez az egyetlen univerzális skin amit ebben a szezonban megvásárolhatsz. Az Operation Vector Glare hivatalos kinézete egészen a mostani szezon végéig elérhető a boltban, valamint a nyári édességeket ábrázoló Sweets Bundlet is megtekintheted. 

A Mechanical Hue Bundle egészen a jelenlegi event végéig, augusztus 23-ig vásárolható meg. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!