Hirdetés

xQc több mint félmilliárd dollár értékben fogadott a szerencsejáték közvetítései során

Forintba át sem merem számolni.

Esport1 Podcast

Vizicsacsi új csapatot talált és szárnyal a Ragnarök!

Mégis talált magának csapatot a magyar játékos, így megint láthatunk hazai megmozdulásokat az LEC-ben. A Ragnarök gyakorlatilag letarolta a játékpiacot, mind eladásban, mind pedig a Twitch számokban. Egy kutatásból pedig kiderült, hogy melyik játékok tudják a legjobban felhúzni a játékosaikat.

Hirdetés

Elképesztő összeget forgatott meg online szerencsejátékozásai során xQc – polgári nevén Lengyel Félix –, a kanadai Twitch streamer. Az egyébként részben magyar felmenőkkel rendelkező tartalomgyártó, az élő közvetítések egyik legmeghatározóbb – gyakran legnézettebb – alakja. Sokan főként a humoráról és kirohanásairól ismerhetik, azonban a múltban több játékban is kiválóskodott. 

Az utóbbi időszakban online szerencsejátékok közvetítésével tölti az ideje nagy részét, amely a Twitch-en egyre elterjedtebb, és ugyanakkor egyre megítéltebb tevékenység. Többen is felszólaltak – Asmongold, Pokimane és Amouranth is – az új hullám ellen, amely során a streamerek egyre gyakrabban adják kaszinózásra a fejüket a népszerű platformon. Asmongold egészen Ted Cruz, amerikai szenátorig ment, hogy megvitassák a témát, míg más felhasználók petíciót gyűjtenek ezen tevékenységek beszüntetésére.

Félix a napokban az egyik adása során megosztotta a nézőkkel az eddigi statisztikáit, amiből ledöbbentő adatok derültek ki.


A Stake oldalon eddig összesen több mint 685 millió dollár értékben fogadott. Fontos, hogy ez nem az általa elköltött pénz, hiszen ebbe beleszámít a visszaforgatott nyeremény is. 656 376 fogadást kötött, amelyből 63 057 lett nyertes, és 583 405 vesztes. Egy korábbi közvetítés során xQc bevallotta, hogy szerencsejáték függősége van, azonban nem szeretne leállni ezzel a tevékenységgel.

A kérdés csak az, hogy a Twitch fog-e lépéseket tenni a hasonló tartalmak ellen, vagy a medencés adásokhoz hasonlóan továbbra is a platformon maradhatnak, mivel sok nézőt vonzanak.

Nektek mi a véleményetek? Van helye ennek a Twitchen, vagy örülnétek ha egyszer s mindenkorra eltűnnének a platformról?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szoktál online szerencsejátékozni?

 • 9 %
 • 18 %
 • 73 %
Hirdetés
6 db hozzászólás
 • Detrix 3 hónapja
  2 dolog 1. Amouranth csak maradjon csendben, mert amikor ő a legnagyobb haszonélvezője egy trendnek, amit x,y (18 alatti olvasók miatt nem nevezem meg) platformra kellett volna költöztetni, akkor egy szót se szólt, szóval most csak hallgasson. 2. Senki ne váltsa át a fenti összeget, mert vagy szívrohamot kap, vagy úgy jár mint én, hogy a közeli temetőből szólnak vissza, hogy miért b + ezel ilyen hangosan.
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 3 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 3 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Aezybox 3 hónapja
  mindenki online szerencsejátékozik, a neve: RNG, lootbox
  0 0 Válasz
 • No_Kia 3 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Komojtalan 3 hónapja
  Ha a statisztikát vesszük, akkor kb. 68M$ -t vesztett, mert a külföldi oldalak 10% előnnyel indulnak (ennyivel kevesebbet osztanak vissza). A matematikát át lehet verni egyszer-egyszer, de hosszútávon esélytelen. Az egyetlen szerencsejáték ami nyereséges lehet a póker, mert ott is megvan a 10%, de mások ellen játszol és ha 10% -nál nagyobb a tudás különbség akkor nyerni fogsz ha megfelelő mennyiségű partit/SNG/MTT -t lejátszol.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!