AceOfPyrite sztrókot kapott néhány nappal a Major döntő után

AceOfPyrite sztrókot kapott néhány nappal a Major döntő után

Mindössze 37 évesen nem számított rá, hogy komoly baja lehet, mégis utolérte a gond.

Hihetetlen döntőt játszott néhány napja a FaZe és a Rogue a berlini Major Six Majorön, ez volt az a profi meccs, amire még évek múltával is emlékezni fogunk. A Rogue valószínűleg még azóta is győzelmi mámorban úszik, ám az egyik legnépszerűbb R6S-kommentátor, a 37 éves Tim "AceOfPyrite" Leaver már sajnos nem lehet ennyire boldog. A brit caster sajnos sztrókot kapott, alig néhány nappal a döntő után.

Twitteren mesélt arról, hogy először egy blind spotot, vagyis egy vakfoltot vett észre a bal szemén és a látása több része is eltorzult. Ugyan a torzulás eltűnt egy nappal később, a vak folt nem enyhült utána sem. Úgy érezte, hogy vezetni sem tud biztonságosan emiatt a folt miatt, ezért a hazatérése után egyből segítséget keresett. Egy orvossal való konzultálás, valamint egy MRI és CT scan után kiderült, hogy sztrókot kapott a napokban. 

Szerencsére nem szenvedett el ennél komolyabb tüneteket, viszont a látása továbbra sem tökéletes. Erre persze vannak kezelések, melyek javíthatnak az állapotán, ezekbe hamarosan bele is vág majd.

AceOfPyrite hozzátette, hogy nagyon reméli, hogy ezután is folytathatja majd a munkáját, nem szeretné magára hagyni a profi R6S-t.

AceOfPyrite 2018 óta szerves része a Rainbow Six: Siege e-sport ágának. Először az alacsonyabb rangú versenyeket kommentálta, de ma már egy igazi veterán, aki az első nagy áttörést a 2020-as Six Invitational-on érte el, majd utána olyan nemzetközi eseményeken folytatta a karrierjét, mint például az  EUL és az APAC North Division-ben. A Berlin Major döntő hivatalos adását is ő kommentálta és bízzunk benne, hogy a jövőben is láthatjuk és hallhatjuk még őt ilyen tornákon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!