Új Genji-skinnel készül számunkra az Overwatch League

A kiszivárgott felvétel alapján a karakter igencsak nyáriasra veszi a figurát. 

Egy hónap van már csak az Overwatch 2 premierjéig és a fejlesztők úgy határoztak, hogy a háttérbe vonulnak és nem lesz már több bétateszt a közönség számára, így csak az Overwatch League játékosok élvezhetik az újdonságokat, mivel a meccsek a folytatás verzióján folynak. A Blizzard árgus szemekkel figyeli az összecsapásokat, hogy további adatokat gyűjtsenek a zökkenőmentes starthoz és nemrég bejelentették, hogy a játék következő hősének számító Junker Queen egy kis nerfre szorul, mondván túlságosan erős. 

Az Overwatch League egyébként hamarosan nagy eseménnyel folytatódik, ugyanis jövőhéten rendezik a Summer Showdown versenyt, ahol a keleti divízió csapatai online formában, a nyugati csoport pedig LAN-on küzd meg egymással a 330 ezer dolláros nyereményalapért. A Blizzard persze egy kis turpissággal is készül a nézők számára és a nemrég kiszivárgott információk szerint egy új Genji skint dobnak majd piacra a verseny apropóján, ami előreláthatólag 200 OWL tokent kóstál majd és csak limitált ideig lesz megvásárolható. A hőskinézetet az alábbi bejegyzésben tudjátok jobban szemügyre venni. 

Genji tehát nyáriasra veszi a figurát, akárcsak korábban mondjuk Sigma, Ana, Torbjörn, Soldier:76, Widowmaker, vagy Cassidy. Szerintünk egy egész jól sikerült skinről van szó, mondjuk ősszel kiadni egy fürdőruhás hőskinézetet picit fura, na mindegy. Az ár baráti, főleg úgy, hogy OWL meccsek nézésével simán ki tudjuk farmolni a tokeneket pár nap alatt, szóval nincs okunk panaszra. Nektek hogy tetszik egyébként ez a Genji skin? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!