Csak feltételek teljesítésével rankedezhetünk majd az Overwatch 2-ben?

Csak feltételek teljesítésével rankedezhetünk majd az Overwatch 2-ben?

Egy szivárogtató szerint a Blizzard az utolsó garast, vagy minden időnket is ki akarja sajtolni belőlünk. 

Nyakunkon az Overwatch 2 október 4-én esedékes indulása és annak ellenére, hogy a fejlesztők hivatalos hírzárlatot rendeltek el, nemrég kiszivárgott a debütálással együtt érkező hős, Kiriko neve, továbbá napvilágot látott egy befejezetlen animációs rövidfilm is róla, melyből megismerhetjük eredettörténetét és képességeit is. A nem hivatalos képeket és felvételeket az alábbi cikkünkben tekinthetitek meg. 

Az információ szivárgások újabb adagja szerint az új hősöket nem csak úgy megkapjuk majd, hanem fel kell őket oldanunk a battle pass rendszer 20-ik szintjén. Ez azok számára is elérhető lesz, akik nem szeretnének fizetni a csomagért, viszont úgy tűnik, csak akkor állhatunk neki rankedezni, ha minden karakter megvan. 

A 4chan ádáz leakerei mindemellett arra az információra akadtak, hogy minden egyes battlepass elején a kompetitív két hétig zárva lesz, hogy legyen időnk kifarmolni az adott új hőst. Talán mondanom sem kell, hogy mindez picit elhibázott lépés lenne a fejlesztőktől, főleg úgy, hogy a szivárgás szerint még 5 dolláros boostot is vehetünk majd, hogy elérjük a fent is említett 20-as szintet. 

Via: reddit

A helyzet tehát zavaros és még én sem feltétlenül értem, mire gondolhatott a költő? Mi történik, ha megveszem a boostot és rögtön feloldom az új hőst, akkor is két hetet kell várnom a rankedért? A következő szezonban is ugyan ezt el kell majd játszani? Megannyi kérdés merült fel a többi játékosban is, a Blizzard meg természetesen nem kommentálta a történteket, így várhatunk az igazságra a hivatalos bejelentésekig. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!