20 perc is elég egy R6S-meccsre, de a leghosszabb mérkőzés ettől jóval tovább tartott

20 perc is elég egy R6S-meccsre, de a leghosszabb mérkőzés ettől jóval tovább tartott

Sokszor egy Rainbow Six: Siege meccs még az ebédszünetbe is befér, de van olyan is, amikor több óra megy el rá.

Valószínűleg mindannyian jártunk már úgy, hogy már nem fért bele az időbe az az utolsó meccs amit elterveztünk. Bár a Rainbow Six Siege egy kompetitív játék, meglepő módon nem annyira időigényes mint gondolnád. Ha csak egy casual meccset mennél, akkor legalább 20 percet szánj rá, míg a ranked meccsek általában 15 és 30 perc között szoktak befejeződni. 

Casual vs. Kompetitív idők

Érdekes, hogy egy ranked meccs gyakran gyorsabb mint egy casual. De miért van ez így? Egyszerűen azért, mert a ranked meccsek általában gördülékenyebbek. Egy bizonyos szint felett, a játékosok folyamatosan kommunikálnak egymással, stratégiákat találnak ki a meccs alapján és könnyedén összedolgoznak. A kompetitív meccsek általában teljesen más világot mutatnak mint a quick matchek, itt a játékosok sokkal komolyabban és fegyelmezettebben játszanak, gyorsabban és egyszerűbben megy a játék.

A leghosszabb R6S-meccs rekordja

Egy profi meccs mindig sokkal gyorsabbnak tűnik, tele van akcióval, pörgős jelenetekkel, de néha még így is elképesztően hosszúra tudnak nyúlni. A Siege történetének eddigi leghosszabb meccse a CCS NA Season 3 kvalifikáció közben történt. A GrizzlyGG és a Hat Academy a vesztesek ágán csapott össze egymással, amikor még nem is sejtették, hogy lejátsszák a leghosszabb és legfárasztóbb Siege meccset, ami valaha láttunk. 

32 körre volt szükség, mire a felek eldöntötték egymás közt, hogy melyikük az erősebb. Két órán keresztül játszottak megállás nélkül, ami rendkívül ritka az R6-világában. A nézők nem győzték emlegetni, hogy milyen kimerítő lehetett ez a játékosoknak és a kommentátoroknak egyaránt. Azon kívül, hogy sajnálták a résztvevőket, a Siege közösség élvezte ezt a meccset összességében.

Valószínűleg nem most lesz, amikor megdöntik ezt a rekordot, de sose tudni melyik összecsapásból lesz végül egy 2-3 órás mérkőzés.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!