A valaha volt legunalmasabb R6S-skinek

A valaha volt legunalmasabb R6S-skinek

Egy realisztikus FPS-játékról beszélünk, a legtöbb skin próbálja is követni ezt az irány, de nem mindig sikerül.

A Rainbow Six Siege eszméletlen mennyiségű kozmetikai elemmel rendelkezik, amik közül rengeteg jelen pillanatban is elérhető az in-game boltban. A játék sok különböző témát dolgozott fel ily módon, elég csak szétnézni az e-sport témájú R6 Share skinek, vagy a televíziós műsorok által inspirált kinézetek között. De a magas szám sok elsietett koncepciót is jelent, amiknek az eredménye az alábbi lista, azok a skinek, melyek mindenki utál.

A Siege egy realisztikus FPS-játék, legalábbis annak hirdeti magát, ezért a megjelenése óta a skinek sem mentek el annyira vad irányba, mint mondjuk a VALORANT esetében. Nem véletlen, hogy a kinézetek nagy része barnás, szürkés, feketés vagy zöldes. Sokáig nem is volt célja a tervezőknek, hogy extravagáns skinekkel álljanak elő, ám végül engedniük kellett a nyomásnak. A negatív visszajelzések tömkelege eljutott hozzájuk és immár egyre vadabb festéseket készítenek.

Elég például csak az R6 Share skinekig visszamenni, ahol rögtön megtalálhatjuk az Elevate kinézetet, ami az anime rajongóknak kedvez. A gond nem is igazából ezzel van. A gond inkább azzal van, ha a készítők már túlságosan is visszafogják magukat és olyan skinekkel állnak elő, amikre egyszerűen rossz ránézni, amik annyira unalmasak, hogy elalszanak tőlük a játékosok. Íme azok az R6S-skinek, melyek az én véleményem szerint a valaha készült legrosszabb festések:

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!