Megjelenhet valaha a Rainbow Six: Extraction Steamen is?

Megjelenhet valaha a Rainbow Six: Extraction Steamen is?

Az R6S már hosszú ideje elérhető Steamen is, de mi a helyzet az Extractionnel? Arról végleg lemondtak a fejlesztők?

A Rainbow Six Extraction bár nem aratott osztatlan sikert, a megjelenésekor sokan kipróbálták, főként azon Siege játékosok, akik szeretnek néha elszakadni a feszült PvP-játéktól és csak a stratégiát kihasználva űrlényekre lövöldözni. Ha valaki most akarja megvásárolni a programot, jó eséllyel a Steamen keresi először, főként, hogy már jó ideje az R6S is elérhető a Valve platformján. A nézelődőknek azonban csalódniuk kell, Steamen bizony nincs ott az Extraction.

Pedig a Steam lehet dobna picit a játék népszerűségén, nem sokan játszanak az Extractionnel, de Steamen azért jóval többekhez eljuthatna. Vannak is pletykák, melyek szerint 2023-ban új löketet adnak a játéknak és kidobják Steamre, de figyelve a Ubisoft mostani tendenciáit, ebben én nem hiszek. A Ubisoft egyre többször köt exkluzív szerződést, de nem a Steammel, hanem az Epic Games Store-ral. Vannak olyan játékok melyek a mai napig ott vannak az Epic boltjában, de Steamen nem, ilyen például a The Division 2, a Ghost Recon Breakpoint és az Extraction is.

Az Epic sosem titkolta, hogy rengeteg pénzt hajlandóak kifizetni egy-egy játékért, hogy azt inkább náluk, mintsem a Valve-nál találják meg a játékosok. Így az Extraction is valószínűleg nem egy zöldhasúba fájt nekik, kár hogy ez a játékosbázison aligha segít bármit is. Persze az Epic exkluzivítás lejárhat, lehet, hogy 2023-ban tényleg eljuthat a játék Steamre, csak adja magát a kérdés, vajon nem lesz-e az már túl késő?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!