Hirdetés

R6S: Ezekkel az operátorokkal lehetsz a legjobb entry fragger a szerveren

Ha te is profi entry fragger szeretnél lenni, a világ összes játékórája rád vár.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege igazán nagy népszerűségre tett szert a megjelenése óta, az egyik legkedveltebb FPS-játék most a piacon. Sokan úgy tartják, hogy komplikáltabb játék mint a Call of Duty vagy a VALORANT, mivel sok különböző szerepet betöltő játékosnak kell együttműködnie a siker érdekében. amit a játékosoknak meg kell tanulni. 

A Rainbow Six Siege többről szól, mint pusztán a védekezésről és a támadásról. Sokkal több különleges és sajátos pozíció vár még arra, hogy betöltsék a játékosok. Az egyik ilyen role az úgynevezett entry fragger, akinek a legfőbb feladata, hogy először kerüljön tűzharcba a védőkkel, ezzel felügyeletet szerezve a pálya felett.

Az entry fraggerek mindig arra fókuszálnak, hogy minél több fraget halmozzanak fel, lehetőleg minél gyorsabban. Te is biztos tapasztaltad már, hogy ezek a játékosok találják meg először az ellenfél csapat roamereit, ezzel megtisztítva az utat a lerakókra. Ha a csapatodban van legalább egy ilyen játékos, akkor ő limitálja a védők rotation lehetőségeit és persze el is tudják vonni a figyelmet társaikról.

Ash

Ash a játék megjelenése óta az entry fragger játékosok kedvence. Gyors, erős fegyverei vannak és hatalmas pusztítást tud végezni a gadgetjével. A breaching töltetei lehetővé teszik, hogy távolról nyisson meg falakat, plafont vagy padlót, amivel még több lehetőséget alakíthat ki a támadásokra.

Buck 

Top 5] Rainbow 6 Siege Best Buck Loadouts | GAMERS DECIDE

Buckot ha lehet csak a tapasztaltabb játékosok válasszák. Az erejét egyszerűen nem lehet letagadni, ha közel tud kerülni az ellenfélhez akkor eszméletlen mennyiségű sebzést oszt ki a shotgunnal. Elég könnyen az ellenfél közelébe tud férkőzni, a Skeleton Key shotgunnal egy pillanat alatt új szögeket nyit meg a pályán legyen az az ellenfél feje mellett, felett vagy alatt. A Buck játékosoknak mindenképp magas szintű pályaismerettel kell rendelkezniük, hogy a képességét minél hatékonyabban ki tudják használni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!