Egy Fortnite játékos Pump Shotgunt talált az arénában

Pedig ennek a fegyvernek nem kéne a játékban lennie.

Ugyan a Chapter 3 Season 4 kezdete nagy változást hozott a fegyverek tekintetében is, a sokak által várva várt Pump Shotgun, nem került vissza a competitive módokba. A játékosok többsége azt szerette volna, hogy ismét lehessen a shotgunokkal is one hitelni, de csak a snipereknek tért vissza ez a képessége.

NicFN Fortnite streamer – azonban meglepő dologgal találkozott az egyik menete során, és az erről készült felvétel sok kérdést vet fel bennünk.

Miután kiiktatja az egyik ellenfelét, annak a felszereléséből hozzájut egy Pump Shotgunhoz. De az hogyan kerülhetett a másik játékos birtokába, mikor sehol nem lehet megtalálni a szigeten?

Erre a legvalószínűbb magyarázat az, hogy a véletlenszerű tárgyakat dobáló automatákból, egy hiba folytán még mindig kaphatunk Pumpot. Ez azért igazságtalan, mert ez a fegyver sokkal erősebb a többi kategóriájában lévőnél, amelyek jelenleg fellelhetőek. Az Epic Games valószínű, hogy ezt a hibát is hamarosan kijavítja, de addig érdemes lehet bepróbálkozni az automatáknál.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Hiányzik a Pump Shotgun?

  • 63 %
  • 25 %
  • 13 %